Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Sjonic denkt graag met je mee over software op maat. We vertalen je doelstelling én bedrijfsvoering in een passende oplossing. Je kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren er een systeem voor. Hierbij nemen we het volledige proces uit handen: van concept tot technische realisatie en trainen van medewerkers. Hierbij putten we uit 17 jaar – want zolang bestaat Sjonic inmiddels! – ervaring.


Artikel in OnderNamen

Businessclub OnderNamen publiceerde onlangs een artikel over software op maat van Sjonic. De moeite van het lezen waard!

Lees OnderNamen-artikel


Meedenken
 
Heb je een proces dat gebaat is bij automatisering? Daag ons vrijblijvend uit om met je mee te denken. Neem contact op met Anja via 030 – 68 75 506. 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Welkom Faan en Marc!

De komende vijf maanden biedt Sjonic onderdak aan twee stagiairs. Naast het schoonmaken van het kantoor houden Faan (links) en Marc (rechts) zich met nog veel meer bezig. 

030laadpaal.nl is live!

Leuk om een bijdrage te mogen leveren aan een duurzamer Utrecht. Vol trots kunnen we roepen dat de website 030laadpaal.nl live is.

Vijf tips voor succesvolle e-mailnieuwsbrieven

Sjonic verstuurt voor veel klanten periodieke e-mailnieuwsbrieven. Uiteraard houden we daarbij rekening met weergave op verschillende apparaten, een aansprekend design en de juiste content. 

Sjonic! Het leukste online bureau van Midden Nederland

Bij Sjonic werken we hard én hebben we een hoop lol. Bekijk hier onze video. 


We zijn geïnspireerd

Soms kom je een website tegen die je zelf had willen maken. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner