Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Welkom Ilon en Giorgio!

De komende maanden is Sjonic weer twee stagiairs rijker. Wel zo fijn voor die rotklusjes die anders blijven liggen. Naast hun dagelijkse werkzaamheden – zoals het zetten van koffie voor het hele team en het afwassen van de kopjes en borden – hebben Ilon en Giorgio ook een leuke opdracht.

Ilon (18 jaar) volgt de opleiding Media Developer aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Op dit moment zit hij in het tweede jaar. Tijd voor een leerzame meeloopstage dus. Ilon richt zich in zijn stage op front-end techniek van verschillende projecten. Onze frontend developer Jochem begeleidt hem hierin. We hopen veel te kunnen leren op het vlak van HTML/CSS en toffe frontend-effecten.

Giorgio (24 jaar) studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn laatste studiejaar is afgelopen september van start gegaan. Dit houdt in dat hij zijn afstudeerstage bij Sjonic komt doen. Het komende half jaar voert Giorgio marktonderzoek uit voor nieuwe Sjonic-concepten. Daarnaast denkt hij mee over goede businessmodellen en schrijft hij een marketingcommunicatieplan. Welke concepten dat zijn houden we nog even geheim, maar we vertellen er binnenkort meer over.

Heel veel succes de komende maanden Ilon en Giorgio!

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Hoe zet ik data in om succesvoller te worden?

Ook jij kijkt ongetwijfeld weleens een serie of film op Netflix. In dat geval ontvang je vervolgens een lijst met aanbevolen series of films die speciaal voor jou geselecteerd zijn. Iedere keer als jij aan een nieuwe serie of film begint, wordt de lijst aangepast. Netflix doet dit door optimaal gebruik te maken van data. Tot zover vertellen we je vast niks nieuws. Maar dat jij dit type realtime data ook kunt gebruiken voor je bedrijf wist je misschien nog niet. Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder.

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de meest interessante en vermakelijke boeken die we recent lazen: Facebook voor ondernemers. 

E-mail op je mobiel

Eindelijk.… is er de ‘officiële’ bevestiging van iets dat wij al jaren roepen. Namelijk dat meer dan de helft van de verstuurde e-mails op mobiel gelezen wordt. Om precies te zijn 55,47%, zo blijkt uit onderzoek van e-mailmarketingspecialist e-Village. Met deze info in het achterhoofd vertellen we je graag meer over mobiel e-mailgebruik.

Marketing stage voor Sjonic-startup

Voor een nieuwe online tool voor retail en horeca zoekt Sjonic een stagiair marketing. In deze functie kijk je naar bestedingen in de horeca- en retailsector en denk je mee over hoe we ons concept zo snel en goed mogelijk bij onze doelgroep kunnen presenteren. 

Sjonic portretfotografie. The making off

Mark van der Zouw gaat lekker los met de fotoshoot van onze nieuwe Sjonic portretten. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner