Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Welkom Richard!

De technische man ‘op de achtergrond’. Zo kun je onze kersverse collega Richard Jansen wel zien. Richard heeft een schat aan kennis en ervaring op technisch vlak, onder andere opgedaan als developer van complexe zorgapplicaties. Kennis waarmee we als Sjonic weer een stap verder komen. Richard zal zich bij ons als webdeveloper vooral bezighouden met de backend van websites, webshops en applicaties. 

Samen met zijn vrouw en twee pubers woont Richard in de ‘Parel van het Krommerijngebied’, namelijk Werkhoven. Daarnaast speelt hij ruim 25 jaar eufonium (ook wij moesten het Googlen, maar het is een blaasinstrument) bij de drumfanfare. Nieuwe technische ontwikkelingen en de concrete toepassing hiervan is iets waar Richard zich graag mee bezighoudt. O ja, en hij luistert graag naar de meest uiteenlopende muziek, van metal tot brass.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Waar haalt Sjonic inspiratie vandaan?

Je kent het wel... je hebt een leuke opdracht binnen van een klant waar je altijd al graag iets moois voor wilde maken. Vol energie ga je van start. Het ontbreekt je op dat moment echter aan inspiratie. De collega’s van Sjonic en Label hebben allemaal hun eigen manier om inspiratie op te doen. Michelle, Toon en Erwin vertellen erover.

E-mailmarketing in het mobiele tijdperk

Een e-mailnieuwsbrief in het mobiele tijdperk is goed leesbaar op smartphone en tablet. Het is belangrijk om hier in het ontwerp en de techniek rekening mee te houden. 

Vijf tips voor succesvolle e-mailnieuwsbrieven

Sjonic verstuurt voor veel klanten periodieke e-mailnieuwsbrieven. Uiteraard houden we daarbij rekening met weergave op verschillende apparaten, een aansprekend design en de juiste content. 

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben.

Contentmarketing: wat is dat eigenlijk?

Contentmarketing is dé modeterm van dit moment. Toch is dit volgens Sjonic niets nieuws. In de basis komt het erop neer dat je relevante informatie aanbiedt via het juiste kanaal en voor het juiste publiek. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner