Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben. "Bij Sjonic ben ik van offertefase tot oplevering en nazorg het aanspreekpunt voor klanten en ik adviseer over online marketing. Ik denk mee over de inzet van social media en zit geregeld met klanten om tafel om te kijken hoe we een website nog succesvoller kunnen maken." Anja is bestuurslid van verschillende organisaties, waaronder de IJsselsteinse Vereniging voor Handel en Industrie (VIHIJ).


Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Waarom jij vandaag nog zou moeten starten met adverteren in Google?

Elke seconde voeren er ongeveer 60.000 mensen een zoekopdracht uit via Google. Hoe mooi zal het zijn als jouw website bovenaan in Google staat als iemand op zoek is naar het product die jij verkoopt of de dienst die jij aanbiedt?

Plek voor een marketing- stagiair(e)

Sjonic zoekt een creatieve en gezellige fulltime stagiair marketing/communicatie (HBO). In deze stage hou je je enerzijds bezig met het optimaliseren van de marketing en online presence van Sjonic als bureau. Anderzijds doe je onderzoek nieuw online concept.

Meer diepgang, WhatsApp-advertenties en revival van de podcast: online trends voor 2019

In een rap tempo werken we naar het einde van het jaar toe. Tijd om vooruit te kijken naar wat 2019 ons gaat brengen. Sjonic kijkt uiteraard vooral naar wat er op online vlak gebeurt. En dat is heel wat. Wat verwachten wij van komend jaar?

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Olifantenpaadjes op website? Voorkom ze met UX

Olifantenpaadjes zijn de routes die je ziet ontstaan als veel mensen niet de stoep of weg volgen, maar een stukje afsnijden. De vooraf bepaalde route wordt dan niet gevolgd. Dat geldt ook op websites.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner