Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Ga eens op de stoel van je klant zitten

Een website maak je niet voor jezelf of voor je bedrijf. Je maakt deze om bezoekers en potentiële klanten over de streep te trekken en jouw product te kopen of dienst af te nemen. Het loont dan ook om op de stoel van de bezoeker te gaan zitten en jezelf de volgende kritische vragen te stellen:

  • Is direct duidelijk wat mijn bedrijf doet? Een bezoeker moet in één oogopslag het gevoel hebben bij de juiste partij te zijn beland. Past het beeldgebruik hierbij en heb je zeer kort en krachtig je sterke punten omschreven? Bedenk dat een bezoeker binnen drie seconden beslist om verder te lezen.
  • Kan de bezoeker gemakkelijk vinden wat hij of zij zoekt? Is bijvoorbeeld de contactinformatie direct zichtbaar?
  • Past het beeldmateriaal bij mijn bedrijf? Pretendeer je bijvoorbeeld persoonlijke service te verlenen, laat dan de medewerkers zien die de klant aan lijn krijgt. Zo creëer je een persoonlijk gevoel.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

één minuut internet

Heb jij wel eens afgevraagd wat er in 60 seconden allemaal gebeurt op internet?

Zorg voor een video met het juiste verhaal. Sjonic helpt.

De verwachting is dat binnen nu en vijf jaar op driekwart van de websites een video is te bekijken. 

We're hiring: Online Marketing Consultant

Sjonic groeit verder en zoekt een Online Marketing Consultant! Steeds meer Sjonic-klanten zien het nut én de noodzaak in van online marketing. Van zoekmachine- en conversieoptimalisatie tot lead generatie en e-mailnieuwsbrieven; onze klanten worden hier graag in ondersteund. We zijn dan ook op zoek naar een ervaren (minimaal 3 jaar) en creatieve Online Marketing Consultant (32 a 40 uur per week). 

Programmeren met de zachte G van Gijs

We zijn heel blij met de komst van Senior Developer Gijs Jager (27). Hij verruilt een bureau in Breda voor Sjonic. Gijs brengt een schat aan technische kennis en ervaring mee. En laten we eerlijk zijn: zijn Brabantse tongval klinkt ook gewoon gezellig.

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de meest interessante en vermakelijke boeken die we recent lazen: Facebook voor ondernemers. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner