Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Animaties op websites zijn cool, maar met mate

Ook Sjonic gebruikt steeds vaker animaties op websites. Hierbij kun je denken aan buttons die bewegen of verkleuren als je er met de muis overheen gaat. Of afbeeldingen en blokken tekst die in beeld schuiven als je scrollt of swipet. Allemaal coole effecten, maar overdaad schaadt.

Animaties zijn perfect toepasbaar om ergens de aandacht op te vestigen. Bijvoorbeeld een subtiele beweging in de bestelbutton in een webshop of formulieren die uitschuiven als je ergens op klikt. Zolang het subtiel gebeurt en het een prettige gebruikerservaring niet in de weg staat, is dat prima. Zodra je je website boordevol met animaties stopt, verliezen de animaties hun impact. De bezoeker raakt geïrriteerd, wat niet de bedoeling kan zijn. Denk dus goed na over de toepassing ervan. Benieuwd naar het gebruik van animaties door Sjonic? Neem gerust contact op, we vertellen je er graag meer over.

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan vooral dit (Engelstalige) artikel.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

E-mailmarketing in het mobiele tijdperk

Een e-mailnieuwsbrief in het mobiele tijdperk is goed leesbaar op smartphone en tablet. Het is belangrijk om hier in het ontwerp en de techniek rekening mee te houden. 

Kies het juiste lettertype

De keuze voor het juiste font of combinatie van fonts is bijna net zo belangrijk als mooie afbeeldingen. Ook lettertypes zijn trendafhankelijk. We zetten een paar trends op dit gebied voor je op een rijtje.

We're hiring: Online Marketing Consultant

Sjonic groeit verder en zoekt een Online Marketing Consultant! Steeds meer Sjonic-klanten zien het nut én de noodzaak in van online marketing. Van zoekmachine- en conversieoptimalisatie tot lead generatie en e-mailnieuwsbrieven; onze klanten worden hier graag in ondersteund. We zijn dan ook op zoek naar een ervaren (minimaal 3 jaar) en creatieve Online Marketing Consultant (32 a 40 uur per week). 

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Ga eens op de stoel van je klant zitten

Misschien wel onze belangrijkste tip: kijk écht eens door de ogen van een bezoeker naar je site.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner