Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Documentairetip: Big Data

Ongetwijfeld vraag je je weleens af wat er online gebeurt met je gegevens. Of heb je ooit gefantaseerd over reclames in de toekomst. Met advertenties die écht volledig zijn afgestemd op wie jij bent en wat je leuk vindt. Het gebruik maken van data voor deze toepassingen noemen we Big Data. De documentaire "Uw persoonlijke data zijn goud waard" gaat over dit onderwerp.

Bekijk de documentaire op Uitzending Gemist

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Meer diepgang, WhatsApp-advertenties en revival van de podcast: online trends voor 2019

In een rap tempo werken we naar het einde van het jaar toe. Tijd om vooruit te kijken naar wat 2019 ons gaat brengen. Sjonic kijkt uiteraard vooral naar wat er op online vlak gebeurt. En dat is heel wat. Wat verwachten wij van komend jaar?

E-mailmarketing in het mobiele tijdperk

Een e-mailnieuwsbrief in het mobiele tijdperk is goed leesbaar op smartphone en tablet. Het is belangrijk om hier in het ontwerp en de techniek rekening mee te houden. 

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Het gebruik van internet in 2014 vs 2013

Het Britse Techspartan, zet in deze infographic 1 minuut internetverkeer in 2014 af tegen 1 minuut in 2013. 

Welkom Ramon!

Tot de zomervakantie hebben we weer een stagiair binnen de Sjonic-muren. We zijn erg blij met de komst van Ramon (18), vooral omdat de ramen wel weer een schoonmaakbeurt konden gebruiken. Naast de dagelijkse schoonmaaktaken heeft Ramon ook een leerzame opdracht.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner