Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de leukste en praktische boeken die we de laatste tijd hebben gelezen is Facebook voor ondernemers. Hierin lees je hoe je een succesvolle zakelijke Facebook-pagina opzet en onderhoudt. Een boekje vol humor ook, dus het leest prima weg.

Koop 'm hier als e-book. 


Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Bijna 50 procent websitebezoek in Nederland via mobiel

Op dit moment bezoekt 49,2 procent van de Nederlandse internetters websites via hun smartphone of tablet. 

Het succesverhaal van Wouter

"Ruim voor de opening van de brasserie hebben we Sjonic ingeschakeld. Direct was duidelijk dat Sjonic goede en frisse ideeën heeft."

Ha die Chris

Met ruim 15 jaar technische ervaring is Chris de Rover (38) zeker een aanwinst voor Sjonic. Als frontend programmeur zal Chris zich vooral bezighouden met de ‘voorkant’ van websites en systemen.

Stage als webdeveloper in regio Utrecht?

Onze stagiair webdeveloper Aiden heeft een hele vette (al zeggen we het zelf) video gemaakt. De titel van deze Oscar-winnende productie is '1 dag stage bij Sjonic'. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner