Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Gemeente Amstelveen bestelt koffie met app

Bij de gemeente Amstelveen werken innovatieve ambtenaren. De gemeente vroeg ons mee te denken over een manier om burgemeester, wethouders én hun gasten op het juiste moment te voorzien van koffie en thee. Sjonic realiseerde een heuse koffie-bestelapp. Onze ervaring met de app voor de mobiele koffiebar LEUT kwam hierbij goed van pas.

Samen met de gemeente Amstelveen bedachten we een app waarmee via de mobiel of tablet een bestelling geplaatst kan worden. De bestelling komt via een mailnotificatie en ‘pinggeluid’ binnen op de smartphone van de koffiedame of -heer. De catering weet op dat moment in welke kamer een bestelling gewenst is en gaat aan de slag.

Het assortiment van de app bestaat uit de keuzes die er ook op het koffieapparaat in het stadhuis te zien zijn. Voor de herkenning hebben we dezelfde visuele afbeeldingen gebruikt als op het ‘offline’ apparaat. De testfase is momenteel bezig en het is een succes; zowel voor de ambtenaren als voor de catering.

Ook op een innovatieve manier je koffie bestellen?
 Wij denken graag mee over een doorvertaling van dit concept naar jouw wens. Bel, mail of app Anja op 06 – 518 58 313 of anja@sjonic.nl

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Ontwerptrend: flat design

Ook websites zijn gevoelig voor modetrends. Zo is flat design dé trend van dit moment.

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Eerste klantervaringen met Sjonic-CMS Sitekick

Eerder spraken we al over Sitekick, het zeer gebruiksvriendelijke eigen Content Management Systeem (CMS) van Sjonic. Inmiddels zijn de eerste websites live met dit systeem en de klantervaringen zijn vrijwel honderd procent positief. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. 

Nieuw Sjonic-label: kwalitatieve én betaalbare (bedrijfs)films

Sjonic is gestart met een nieuw label voor videoproducties. We vertellen jouw verhaal in video, zoals een bedrijfsfilm, uitlegvideo (met animaties) of korte filmpjes voor social media. 

Bijna 50 procent websitebezoek in Nederland via mobiel

Op dit moment bezoekt 49,2 procent van de Nederlandse internetters websites via hun smartphone of tablet. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner