Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Gemeente Amstelveen bestelt koffie met app

Bij de gemeente Amstelveen werken innovatieve ambtenaren. De gemeente vroeg ons mee te denken over een manier om burgemeester, wethouders én hun gasten op het juiste moment te voorzien van koffie en thee. Sjonic realiseerde een heuse koffie-bestelapp. Onze ervaring met de app voor de mobiele koffiebar LEUT kwam hierbij goed van pas.

Samen met de gemeente Amstelveen bedachten we een app waarmee via de mobiel of tablet een bestelling geplaatst kan worden. De bestelling komt via een mailnotificatie en ‘pinggeluid’ binnen op de smartphone van de koffiedame of -heer. De catering weet op dat moment in welke kamer een bestelling gewenst is en gaat aan de slag.

Het assortiment van de app bestaat uit de keuzes die er ook op het koffieapparaat in het stadhuis te zien zijn. Voor de herkenning hebben we dezelfde visuele afbeeldingen gebruikt als op het ‘offline’ apparaat. De testfase is momenteel bezig en het is een succes; zowel voor de ambtenaren als voor de catering.

Ook op een innovatieve manier je koffie bestellen?
 Wij denken graag mee over een doorvertaling van dit concept naar jouw wens. Bel, mail of app Anja op 06 – 518 58 313 of anja@sjonic.nl

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Minder aandacht voor je bedrijf op Facebook

Facebook voert weer nieuwe algoritmes door. Hierdoor is de kans groot dat het bericht op je Facebook-bedrijfspagina minder snel onder ogen komt van je fans. In deze blog geven we toelichting op de update van Facebook.

Sjonic! Het leukste online bureau van Midden Nederland

Bij Sjonic werken we hard én hebben we een hoop lol. Bekijk hier onze video. 


Scrollen op websites: het mag weer

Lange tijd was het 'verboden' om websites te realiseren waarop bezoekers moeten scrollen. Die tijd is nu écht voorbij. 

E-mail op je mobiel

Eindelijk.… is er de ‘officiële’ bevestiging van iets dat wij al jaren roepen. Namelijk dat meer dan de helft van de verstuurde e-mails op mobiel gelezen wordt. Om precies te zijn 55,47%, zo blijkt uit onderzoek van e-mailmarketingspecialist e-Village. Met deze info in het achterhoofd vertellen we je graag meer over mobiel e-mailgebruik.

Sjonic-klanten informeren medewerkers met narrowcasting

Slootjes Kraanbedrijf en Autobedrijf De Hagen zochten een oplossing om hun informatievoorziening aan medewerkers en klanten te professionaliseren.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner