Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Programmeren met de zachte G van Gijs

Gijs, onze nieuwe Senior Developer 

Sinds 1 april 2015 versterkt Gijs Jager (27) het technische team van Sjonic als Senior Developer. Gijs was Senior Interaction Designer bij een internetbureau in Breda, waar hij ook woonde. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met Interaction Design en de technische realisatie van websites en webapplicaties. Kennis die hem bij Sjonic zeer goed van pas komt. 

Gijs woont sinds begin dit jaar samen in IJsselstein. Extra bijzonder is dat zijn vriendin deze zomer zal bevallen van hun tweeling. Vanaf dan bestaat het gezin uit maar liefst vier kinderen. Een gezellige boel dus. Voor Gijs was het dan ook tijd om zijn Brabantse werkgever vaarwel te zeggen en het Sjonic-team te komen versterken. In zijn vrije tijd maakt Gijs vooral muziek, om precies te zijn progressive metal bij de band The Mad Baron. Hoe dat klinkt? Beluister het op www.themadbaron.com

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Sjonic kerstvideo

Bij Sjonic zijn de voorbereidingen voor een vrolijk kerst in volle gang. Dat doen we natuurlijk met zijn allen. Hoe het ervoor staat? Bekijk het in de Sjonic-kerstvideo.


Animaties op websites zijn cool, maar met mate

Ook Sjonic gebruikt steeds vaker animaties op websites. Hierbij kun je denken aan buttons die bewegen of verkleuren als je er met de muis overheen gaat.

Ga eens op de stoel van je klant zitten

Misschien wel onze belangrijkste tip: kijk écht eens door de ogen van een bezoeker naar je site.

Sena haalt (nog) meer uit muziek met nieuwe website

Sena, dat nauw samenwerkt met Buma/Stemra, regelt de rechten van muzikanten en producenten. 

Eerste klantervaringen met Sjonic-CMS Sitekick

Eerder spraken we al over Sitekick, het zeer gebruiksvriendelijke eigen Content Management Systeem (CMS) van Sjonic. Inmiddels zijn de eerste websites live met dit systeem en de klantervaringen zijn vrijwel honderd procent positief. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner