Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Programmeren met de zachte G van Gijs

Gijs, onze nieuwe Senior Developer 

Sinds 1 april 2015 versterkt Gijs Jager (27) het technische team van Sjonic als Senior Developer. Gijs was Senior Interaction Designer bij een internetbureau in Breda, waar hij ook woonde. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met Interaction Design en de technische realisatie van websites en webapplicaties. Kennis die hem bij Sjonic zeer goed van pas komt. 

Gijs woont sinds begin dit jaar samen in IJsselstein. Extra bijzonder is dat zijn vriendin deze zomer zal bevallen van hun tweeling. Vanaf dan bestaat het gezin uit maar liefst vier kinderen. Een gezellige boel dus. Voor Gijs was het dan ook tijd om zijn Brabantse werkgever vaarwel te zeggen en het Sjonic-team te komen versterken. In zijn vrije tijd maakt Gijs vooral muziek, om precies te zijn progressive metal bij de band The Mad Baron. Hoe dat klinkt? Beluister het op www.themadbaron.com

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Wat we kunnen met de blockchain (de technologie achter Bitcoin)

Bitcoin en andere digitale valuta zijn misschien wel de grootste hype van dit moment. Media buitelen over elkaar heen om te vertellen over de successen (‘De eerste Bitcoin-miljardairs!’) en risico’s (‘Pas op: het is een bubble!’). De kans is dan ook klein dat je nog niks over cryptocurrency – want daar hebben we het over – hebt gehoord en je kent vast iemand die heeft geïnvesteerd. 

Hoe internetten mannen en vrouwen?

Mannen en vrouwen zijn in alles gelijk. Met die uitspraak zijn we het wel eens. Waar ze echter nogal in blijken te verschillen, is internetgedrag. 

Sjonic breidt uit: welkom Malou en Jochem!

Sjonic groeit. De afgelopen periode zijn er maar liefst twee nieuwe medewerkers bijgekomen. 

De ene fotograaf is de andere niet

Met de juiste beelden zet je je organisatie neer als betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en jong en hip of tover je een glimlach op het gezicht van de websitebezoeker.

Nieuw Sjonic-label: kwalitatieve én betaalbare (bedrijfs)films

Sjonic is gestart met een nieuw label voor videoproducties. We vertellen jouw verhaal in video, zoals een bedrijfsfilm, uitlegvideo (met animaties) of korte filmpjes voor social media. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner