Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Ha die Chris


Onze nieuwe collega Chris de Rover

Met ruim 15 jaar technische ervaring is Chris de Rover (38) zeker een aanwinst voor Sjonic. Als frontend programmeur zal Chris zich vooral bezighouden met de ‘voorkant’ van websites en systemen. Chris heeft echter meer in zijn mars. Hij heeft ook flink wat kennis van backend-technologie. Daarom zien we ook een belangrijke rol voor hem weggelegd in de vertaalslag tussen technische ‘voorkant’ en ‘achterkant’. Buiten dit is Chris een gezellige collega met lekker droge humor. Nu nog leren tafelvoetballen.

 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Klaar voor de toekomst met digitalisering van Sjonic

Als bedrijf wil je klaar zijn voor de toekomst. Dit betekent dat je continu moet kijken hoe zaken beter en efficiënter kunnen

Welkom Ilon en Giorgio!

De komende maanden is Sjonic weer twee stagiairs rijker. Wel zo fijn voor die rotklusjes die anders blijven liggen. Naast hun dagelijkse werkzaamheden – zoals het zetten van koffie voor het hele team en het afwassen van de kopjes en borden – hebben Ilon en Giorgio ook een leuke opdracht.

Kies het juiste lettertype

De keuze voor het juiste font of combinatie van fonts is bijna net zo belangrijk als mooie afbeeldingen. Ook lettertypes zijn trendafhankelijk. We zetten een paar trends op dit gebied voor je op een rijtje.

Navigeren moet je leren

Een goede websitenavigatie: wij geven je graag een aantal praktische tips en behandelen een case vanuit de praktijk.

Zorg voor een video met het juiste verhaal. Sjonic helpt.

De verwachting is dat binnen nu en vijf jaar op driekwart van de websites een video is te bekijken. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner