Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Het gebruik van internet in 2014 vs 2013

Het Britse Techspartan, zet in deze infographic 1 minuut internetverkeer in 2014 af tegen 1 minuut in 2013. 

Daar houden we van: infographics die duizelingwekkende getallen samenvatten in een kek plaatje. Elke minuut werd er in 2014 meer dan 600.000 keer ingelogd in Facebook. 433.000 tweets verzonden en 67.000 foto's ge-Instagrammed.

Geen verveelvoudiging
Allemaal indrukwekkend, maar de groei ten opzichte van het jaar daarvoor is weer van normalere proporties. Facebook plus 30 procent, Twitter plus 25 procent en vooruit, Instagram plus 75 procent. Veel bedrijven zouden een moord doen voor dergelijke volumegroei, maar een verveelvoudiging is het niet.

YouTube gaat hard
YouTube bestaat inmiddels 10 jaar maar blijkt op zijn oude dag als een raket te gaan: in 2013 werd elke 60 seconden voor 103 uur aan videomateriaal geüpload, een jaar later was dit 306 uur. Een verdrievoudiging, dat is de awesomeness waar we warm voor lopen.

Bron: sprout.nl

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Stage als webdeveloper in regio Utrecht?

Onze stagiair webdeveloper Aiden heeft een hele vette (al zeggen we het zelf) video gemaakt. De titel van deze Oscar-winnende productie is '1 dag stage bij Sjonic'. 

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Waarom jij vandaag nog zou moeten starten met adverteren in Google?

Elke seconde voeren er ongeveer 60.000 mensen een zoekopdracht uit via Google. Hoe mooi zal het zijn als jouw website bovenaan in Google staat als iemand op zoek is naar het product die jij verkoopt of de dienst die jij aanbiedt?

Blijven scoren in Google? Zorg voor een mobiele website

Google gaat vanaf 20 april mobiel-vriendelijke websites hoger weergeven in de zoekresultaten. Test je hier je website.

Ha die Chris

Met ruim 15 jaar technische ervaring is Chris de Rover (38) zeker een aanwinst voor Sjonic. Als frontend programmeur zal Chris zich vooral bezighouden met de ‘voorkant’ van websites en systemen.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner