Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Het gebruik van internet in 2014 vs 2013

Het Britse Techspartan, zet in deze infographic 1 minuut internetverkeer in 2014 af tegen 1 minuut in 2013. 

Daar houden we van: infographics die duizelingwekkende getallen samenvatten in een kek plaatje. Elke minuut werd er in 2014 meer dan 600.000 keer ingelogd in Facebook. 433.000 tweets verzonden en 67.000 foto's ge-Instagrammed.

Geen verveelvoudiging
Allemaal indrukwekkend, maar de groei ten opzichte van het jaar daarvoor is weer van normalere proporties. Facebook plus 30 procent, Twitter plus 25 procent en vooruit, Instagram plus 75 procent. Veel bedrijven zouden een moord doen voor dergelijke volumegroei, maar een verveelvoudiging is het niet.

YouTube gaat hard
YouTube bestaat inmiddels 10 jaar maar blijkt op zijn oude dag als een raket te gaan: in 2013 werd elke 60 seconden voor 103 uur aan videomateriaal geüpload, een jaar later was dit 306 uur. Een verdrievoudiging, dat is de awesomeness waar we warm voor lopen.

Bron: sprout.nl

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Aanpak digitaliserings-uitdagingen

Als bedrijf wil je klaar zijn voor de toekomst. Dit betekent dat je continu moet kijken hoe zaken beter en efficiënter kunnen. De developers van Sjonic hebben veel ervaring met de digitalisering van bedrijfsprocessen. We denken hier dan ook graag over mee.

5 tips voor de inzet van Facebook Live

Video mag tegenwoordig niet ontbreken in je marketingstrategie. De kracht van video is namelijk enorm. Bewegend beeld trekt eerder en langer de aandacht van social media-gebruikers en websitebezoekers. Facebook Live biedt de mogelijkheid om dit eenvoudig te doen.

Waarom jij vandaag nog zou moeten starten met adverteren in Google?

Elke seconde voeren er ongeveer 60.000 mensen een zoekopdracht uit via Google. Hoe mooi zal het zijn als jouw website bovenaan in Google staat als iemand op zoek is naar het product die jij verkoopt of de dienst die jij aanbiedt?

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben.

Programmeren met de zachte G van Gijs

We zijn heel blij met de komst van Senior Developer Gijs Jager (27). Hij verruilt een bureau in Breda voor Sjonic. Gijs brengt een schat aan technische kennis en ervaring mee. En laten we eerlijk zijn: zijn Brabantse tongval klinkt ook gewoon gezellig.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner