Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Jumpsquare: een project om extra trots op te zijn

Met maar liefst 2.000 m2 is Jumpsquare (Nieuwegein) het grootste trampolinepark van de EU. Iedereen vanaf 10 jaar kan zich hier uitleven in verschillende area’s, zoals de fun area, sport area, big airbag en slackline. Benieuwd wat dit is? Kijk op www.jumpsquare.nl, de frisse website die Sjonic realiseerde. 

We deden echter meer voor Jumpsquare. Zo verzorgden we het concept en de techniek voor het online reserveringssysteem. Een systeem dat voor de bezoeker van de website erg eenvoudig werkt (kijk op www.jumpsquare.nl/reserveren), maar achter de schermen een sterk staaltje techniek is. Een mooie uitdaging voor onze programmeurs. 

Onze designer kon ook aardig ‘los’ op dit project. Hij tekende onder andere voor het ontwerp van de wanddoeken in de trampolinehal. Deze doeken geven de hal een extra stoere uitstraling. Ga het vooral zelf bekijken. Je vindt Jumpsquare aan de Musschenbroekbaan 2 in Nieuwegein. 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Hoe zet ik data in om succesvoller te worden?

Ook jij kijkt ongetwijfeld weleens een serie of film op Netflix. In dat geval ontvang je vervolgens een lijst met aanbevolen series of films die speciaal voor jou geselecteerd zijn. Iedere keer als jij aan een nieuwe serie of film begint, wordt de lijst aangepast. Netflix doet dit door optimaal gebruik te maken van data. Tot zover vertellen we je vast niks nieuws. Maar dat jij dit type realtime data ook kunt gebruiken voor je bedrijf wist je misschien nog niet. Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder.

Sjonic! Het leukste online bureau van Midden Nederland

Bij Sjonic werken we hard én hebben we een hoop lol. Bekijk hier onze video. 


Ben jij al op de hoogte van de webdesigntrends voor 2020?

Een van de zekerheden van een nieuw jaar is dat er ook weer nieuwe trends in webdesign zijn. 2020 vormt geen uitzondering. Onze designers Erwin en Olaf blijven uiteraard op de hoogte. Ze vertellen graag over de 7 webdesigntrends waarmee je in 2020 aan de slag moet.

Een IJsselsteins bureau met een ‘Utregs’ hart

Sjonic houdt van vestigingsplaats IJsselstein, maar we hebben ook wel echt een ‘Utregs’ hart. Onze uitjes vieren we vaak in Utrecht, veel collega’s wonen er en we hebben aardig wat klanten in de stad.

Klaar voor de toekomst met digitalisering van Sjonic

Als bedrijf wil je klaar zijn voor de toekomst. Dit betekent dat je continu moet kijken hoe zaken beter en efficiënter kunnen

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner