Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Kies het juiste lettertype

De keuze voor het juiste font of combinatie van fonts is bijna net zo belangrijk als mooie afbeeldingen. Ook lettertypes zijn trendafhankelijk. We zetten een paar trends op dit gebied voor je op een rijtje.


Opvallende koppen
Grote koppen waar je oog als vanzelf opvalt: je ziet ze steeds vaker terug op websites. Zeker de H1 – eenvoudig gezegd de grootste kop bovenaan een webpagina – mag lekker opvallend.
Gebruik van verschillende lettertypes door elkaar

Zochten webdesigners voorheen vooral naar bij elkaar passende lettertypes, het mag nu allemaal wat creatiever. Zo zie je vaak schreef- en schreefloze letters door elkaar en zelfs combinaties tussen wat strakkere fonts en handgeschreven fonts. Wij vinden het mooi!
Maak het maar wat groter

Of het nu komt dat we met zijn allen veel op schermpjes zitten te staren en daardoor slechtere ogen krijgen of dat het een andere reden heeft, maar ook bodyteksten worden groter. Niet meer met samengeknepen ogen webteksten lezen dus.
Regels bestaan eigenlijk niet meer

Alle trends daargelaten, leven we in een tijd waarin je je moet onderscheiden als organisatie. Wat voorheen op het vlak van lettertypes niet kon, kan tegenwoordig prima. Wij worden blij van de creativiteit die dit met zich meebrengt.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

5 tips voor de inzet van Facebook Live

Video mag tegenwoordig niet ontbreken in je marketingstrategie. De kracht van video is namelijk enorm. Bewegend beeld trekt eerder en langer de aandacht van social media-gebruikers en websitebezoekers. Facebook Live biedt de mogelijkheid om dit eenvoudig te doen.

Eerste klantervaringen met Sjonic-CMS Sitekick

Eerder spraken we al over Sitekick, het zeer gebruiksvriendelijke eigen Content Management Systeem (CMS) van Sjonic. Inmiddels zijn de eerste websites live met dit systeem en de klantervaringen zijn vrijwel honderd procent positief. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. 

Opvallen in een zee van concurrentie: het succesverhaal van Overduyn Makelaars

"Ik wilde het anders doen dan anderen. Opvallend en afwijkend, maar wel professioneel. Sjonic kwam met de creatieve ideeën die daar perfect op aansluiten." Dat antwoordt Paul Smit, directeur van Overduyn, op de vraag waarom hij heeft gekozen voor Sjonic. 

Sjonic kerstvideo

Bij Sjonic zijn de voorbereidingen voor een vrolijk kerst in volle gang. Dat doen we natuurlijk met zijn allen. Hoe het ervoor staat? Bekijk het in de Sjonic-kerstvideo.


Scrollen op websites: het mag weer

Lange tijd was het 'verboden' om websites te realiseren waarop bezoekers moeten scrollen. Die tijd is nu écht voorbij. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner