Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

LEUT Koffie en thee 2 go

LEUT Koffie en thee is een echt IJsselsteins initiatief. Op de carpoolplaats in IJsselstein staat elke ochtend van 6.00 tot 10.00 uur een omgebouwde Duitse brandweerauto. Vanuit dit opvallende voertuig bereidt een heuse barista verse topkoffie (thee is er ook te krijgen). Neem een croissant of muffin erbij of bestel een compleet ontbijt en je gaat met een goed humeur op pad naar kantoor of klantafspraak. 

Sjonic realiseerde voor LEUT Koffie en thee de website, alle visuals voor onder andere Facebook, de koffiebekers én een heuse LEUT-app. Hiermee bestellen gebruikers met één druk op de knop hun favoriete koffie. Ze hoeven alleen maar aan te geven wanneer ze deze op komen halen en de barista gaat aan de slag. Wachten op een cappucino, latte of espresso is hierdoor niet meer nodig. Sjonic realiseerde de app, het vernuftige bestelsysteem en het ordersysteem voor de barista. Een sterk staaltje techniek. 

Meer weten over dit superleuke initiatief? Kijk op www.leutkoffie.nl 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

één minuut internet

Heb jij wel eens afgevraagd wat er in 60 seconden allemaal gebeurt op internet?

Ga eens op de stoel van je klant zitten

Misschien wel onze belangrijkste tip: kijk écht eens door de ogen van een bezoeker naar je site.

Sena haalt (nog) meer uit muziek met nieuwe website

Sena, dat nauw samenwerkt met Buma/Stemra, regelt de rechten van muzikanten en producenten. 

Plek voor een marketing- stagiair(e)

Sjonic zoekt een creatieve en gezellige fulltime stagiair marketing/communicatie (HBO). In deze stage hou je je enerzijds bezig met het optimaliseren van de marketing en online presence van Sjonic als bureau. Anderzijds doe je onderzoek nieuw online concept.

Minder aandacht voor je bedrijf op Facebook

Facebook voert weer nieuwe algoritmes door. Hierdoor is de kans groot dat het bericht op je Facebook-bedrijfspagina minder snel onder ogen komt van je fans. In deze blog geven we toelichting op de update van Facebook.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner