Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

LEUT Koffie en thee 2 go

LEUT Koffie en thee is een echt IJsselsteins initiatief. Op de carpoolplaats in IJsselstein staat elke ochtend van 6.00 tot 10.00 uur een omgebouwde Duitse brandweerauto. Vanuit dit opvallende voertuig bereidt een heuse barista verse topkoffie (thee is er ook te krijgen). Neem een croissant of muffin erbij of bestel een compleet ontbijt en je gaat met een goed humeur op pad naar kantoor of klantafspraak. 

Sjonic realiseerde voor LEUT Koffie en thee de website, alle visuals voor onder andere Facebook, de koffiebekers én een heuse LEUT-app. Hiermee bestellen gebruikers met één druk op de knop hun favoriete koffie. Ze hoeven alleen maar aan te geven wanneer ze deze op komen halen en de barista gaat aan de slag. Wachten op een cappucino, latte of espresso is hierdoor niet meer nodig. Sjonic realiseerde de app, het vernuftige bestelsysteem en het ordersysteem voor de barista. Een sterk staaltje techniek. 

Meer weten over dit superleuke initiatief? Kijk op www.leutkoffie.nl 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Scrollen op websites: het mag weer

Lange tijd was het 'verboden' om websites te realiseren waarop bezoekers moeten scrollen. Die tijd is nu écht voorbij. 

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de meest interessante en vermakelijke boeken die we recent lazen: Facebook voor ondernemers. 

Welkom Ramon!

Tot de zomervakantie hebben we weer een stagiair binnen de Sjonic-muren. We zijn erg blij met de komst van Ramon (18), vooral omdat de ramen wel weer een schoonmaakbeurt konden gebruiken. Naast de dagelijkse schoonmaaktaken heeft Ramon ook een leerzame opdracht.

Welkom Faan en Marc!

De komende vijf maanden biedt Sjonic onderdak aan twee stagiairs. Naast het schoonmaken van het kantoor houden Faan (links) en Marc (rechts) zich met nog veel meer bezig. 

Sjonic genomineerd voor de gouden parel 2016

Onze Creatief Directeur Sjon Sluys is genomineerd als 1 van de 3 ondernemers voor de Gouden Parel verkiezing van Ondernamen Lopikerwaard.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner