Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Nieuw Sjonic-label: kwalitatieve én betaalbare (bedrijfs)films

Nieuw Sjonic-label: kwalitatieve én betaalbare (bedrijfs)films

Video is aan een enorme opmars bezig. Op websites, social media en natuurlijk kanalen als YouTube en Vimeo plaatsen steeds meer bedrijven video’s. Met wisselend resultaat, want concept, scenario en voice over/muziek moeten passen bij je bedrijf en doelgroep.  Daarnaast is videomarketing essentieel om de kijkcijfers op te krikken. 

Sjonic is gestart met een nieuw label voor videoproducties. We vertellen jouw verhaal in video, zoals een bedrijfsfilm, uitlegvideo (met animaties) of korte filmpjes voor social media. Dit alles met jouw verhaal, producten/diensten én doelgroep in het achterhoofd. We denken mee over een script, regisseren, produceren, plaatsen de video op de gewenste kanalen én bepalen een strategie voor videomarketing. Fullservice dus, zoals je van ons gewend bent.

We houden niet van half werk, dus hebben twee ervaren mensen die zich volledig richten op videoproducties. Spil van het nieuwe label zijn Floor Jeuken (41) en Michelle van Geest (28). Floor is inmiddels al ruim 10 jaar producent van (bedrijfs)films en heeft gewerkt voor grote klanten als Zwitsal en ArboNed, maar ook voor veel mkb-klanten. Michelle heeft ervaring opgedaan bij onder andere Telegraaf (online) en Motion Media. 

Floor en Michelle zullen zorgdragen voor regie, camerawerk en productie. Hierin werken ze nauw samen met de creatieven binnen Sjonic, waaronder een copywriter en vormgever. Het resultaat? Kwalitatieve én betaalbare films die scoren. 

Meer weten over video's van Sjonic?

 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Stage als webdeveloper in regio Utrecht?

Onze stagiair webdeveloper Aiden heeft een hele vette (al zeggen we het zelf) video gemaakt. De titel van deze Oscar-winnende productie is '1 dag stage bij Sjonic'. 

Programmeren met de zachte G van Gijs

We zijn heel blij met de komst van Senior Developer Gijs Jager (27). Hij verruilt een bureau in Breda voor Sjonic. Gijs brengt een schat aan technische kennis en ervaring mee. En laten we eerlijk zijn: zijn Brabantse tongval klinkt ook gewoon gezellig.

Plek voor een marketing- stagiair(e)

Sjonic zoekt een creatieve en gezellige fulltime stagiair marketing/communicatie (HBO). In deze stage hou je je enerzijds bezig met het optimaliseren van de marketing en online presence van Sjonic als bureau. Anderzijds doe je onderzoek nieuw online concept.

E-mail op je mobiel

Eindelijk.… is er de ‘officiële’ bevestiging van iets dat wij al jaren roepen. Namelijk dat meer dan de helft van de verstuurde e-mails op mobiel gelezen wordt. Om precies te zijn 55,47%, zo blijkt uit onderzoek van e-mailmarketingspecialist e-Village. Met deze info in het achterhoofd vertellen we je graag meer over mobiel e-mailgebruik.

Welkom Faan en Marc!

De komende vijf maanden biedt Sjonic onderdak aan twee stagiairs. Naast het schoonmaken van het kantoor houden Faan (links) en Marc (rechts) zich met nog veel meer bezig. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner