Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Nieuwe technieken

Techniek in de spotlight: Vue.js

Als bureau voor webontwikkeling en digitalisering moet je altijd bijblijven. Technieken en innovaties volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Niet voor niets delen onze developers nieuwe inzichten, technieken en online trends voortdurend met elkaar. Vormt een techniek een mooie aanvulling op onze bestaande technology stack? Dan maken we tijd en ruimte vrij om ons hier thuis in te maken en de techniek toe te kunnen passen voor onze klanten. Zo maakten we developer Chris vrij om de fijne kneepjes te leren van Vue.js.

Vue.js is een zogenaamd progressive JavaScript-framework voor de bouw van gebruikersinterfases en applicaties. Het grote voordeel is dat met deze ‘lichtgewicht techniek’ inhoud gemakkelijker dynamisch getoond kan worden, waardoor interactieve websites sneller zijn te realiseren. Vue.js leent zich bijvoorbeeld bij uitstek voor de ontwikkeling van Single Page Applications (SPA), die bepaalde functies van een webpagina herlaadt en weergeeft en niet de complete pagina. Dit zorgt voor een veel snellere weergave en minder serverbelasting. Daarnaast biedt Vue.js de mogelijkheid snel herbruikbare animaties toe te voegen aan een webapplicatie, een groot voordeel in deze tijd van steeds interactiever websites. 

Meer weten over Vue.js of andere technieken die we beheersen? Vraag het ons!

Contact

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Hoe zet ik data in om succesvoller te worden?

Ook jij kijkt ongetwijfeld weleens een serie of film op Netflix. In dat geval ontvang je vervolgens een lijst met aanbevolen series of films die speciaal voor jou geselecteerd zijn. Iedere keer als jij aan een nieuwe serie of film begint, wordt de lijst aangepast. Netflix doet dit door optimaal gebruik te maken van data. Tot zover vertellen we je vast niks nieuws. Maar dat jij dit type realtime data ook kunt gebruiken voor je bedrijf wist je misschien nog niet. Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder.

Sjonic wint aanbesteding gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht wil elektrisch vervoer binnen de gemeentegrenzen stimuleren. Doel is het verbeteren van de luchtkwaliteit, minder CO2-uitstoot en geluidsreductie van het verkeer. 

Ontwerptrend: flat design

Ook websites zijn gevoelig voor modetrends. Zo is flat design dé trend van dit moment.

We zijn geïnspireerd

Soms kom je een website tegen die je zelf had willen maken. 

één minuut internet

Heb jij wel eens afgevraagd wat er in 60 seconden allemaal gebeurt op internet?

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner