Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Online kasten op maat verkopen: een succesverhaal

Hoe val ik als leverancier van kasten op maat op in een sterk concurrerende markt? Met die vraag klopte Bas van Olst aan bij Sjonic. Zijn website 123schuifdeuren.nl was vrijwel direct een groot succes.

"Mijn belangrijkste doel was om een pakkende en overzichtelijke website te ontwikkelen", zegt Bas. "Ik had al een aardig idee van de manier waarop mijn klanten online een kast op maat kunnen bestellen, maar Sjonic verraste me met het ontwerp en de opzet." De markt voor maatwerkkasten is sterk concurrerend. Onderscheiden is essentieel. Bas: "Sjonic heeft ervoor gezorgd dat mijn website professioneel en fris overkomt. Dat hoor ik ook terug van klanten: ze vinden de website mooi en gemakkelijk te bedienen."

Commercieel inzicht

Volgens Bas is de kracht van Sjonic dat ook mensen met commercieel inzicht meedenken. "Samen hebben we ons gebogen over wat mijn potentiële klant echt wil. Dit vormde het uitgangspunt voor ontwerp en techniek. Dat deze aanpak werkt, blijkt uit de reacties van klanten." Bas vond de samenwerking met Sjonic erg fijn. "In de offertefase is een duidelijke schets gemaakt van de werking van de website. Ook de kosten waren transparant. De realisatie is geheel volgens wens verlopen."

Tijdwinst

De website heeft Bas al veel opgeleverd. Naast een verhoging van de omzet profiteert hij vooral van tijdswinst. "Voorheen maakte ik een offerte en moest ik klanten vaak nabellen. Nu zijn de kosten direct op mijn website te vinden, waardoor de klant weet waar hij aan toe is. Klanten die de prijs te hoog vinden, haken af. Anderen plaatsen direct een bestelling. En dat dit werkt, blijkt wel uit de grote hoeveelheid orders die binnenkomen. Je kunt spreken over een succesvolle website."

Bekijk de door Sjonic gerealiseerde website op www.123schuifdeuren.nl


Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de meest interessante en vermakelijke boeken die we recent lazen: Facebook voor ondernemers. 

Vijf tips voor succesvolle e-mailnieuwsbrieven

Sjonic verstuurt voor veel klanten periodieke e-mailnieuwsbrieven. Uiteraard houden we daarbij rekening met weergave op verschillende apparaten, een aansprekend design en de juiste content. 

De ene fotograaf is de andere niet

Met de juiste beelden zet je je organisatie neer als betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en jong en hip of tover je een glimlach op het gezicht van de websitebezoeker.

Contentmarketing: wat is dat eigenlijk?

Contentmarketing is dé modeterm van dit moment. Toch is dit volgens Sjonic niets nieuws. In de basis komt het erop neer dat je relevante informatie aanbiedt via het juiste kanaal en voor het juiste publiek. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner