Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Onze nieuwe projectmanager Nina

Van marketeer aan klantzijde naar projectmanager aan bureauzijde. Deze combinatie maakt dat Nina gemakkelijk de vertaalslag maakt van jouw wens naar een goede online propositie. Nina zal zich primair bezighouden met projectmanagement. Gezien haar ervaring zal ze vooral de online communicatieprojecten managen. Maar ze zal zeker niet wegrennen als hier een flink technisch component bij komt kijken.

Geboren Nieuw Beijerlander Nina woont samen met haar twee zoons in het altijd bruisende de Meern. In haar vrije tijd rent zij dan ook met haar Ierse tweeling (wij begrepen haar ook niet, maar het schijnt te bestaan) door de bossen, maar als het even uit komt staat ze het liefst op een festival. Bij voorkeur dansend met een drankje in haar hand. 


Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Documentairetip: Big Data

Benieuwd wat er online gebeurt met je gegevens? De big data-documentaire legt uit. Kijktip!

Vijf tips voor succesvolle e-mailnieuwsbrieven

Sjonic verstuurt voor veel klanten periodieke e-mailnieuwsbrieven. Uiteraard houden we daarbij rekening met weergave op verschillende apparaten, een aansprekend design en de juiste content. 

Het gebruik van internet in 2014 vs 2013

Het Britse Techspartan, zet in deze infographic 1 minuut internetverkeer in 2014 af tegen 1 minuut in 2013. 

één minuut internet

Heb jij wel eens afgevraagd wat er in 60 seconden allemaal gebeurt op internet?

Wat heb jij nodig om je website te verbeteren?

Iedere website heeft een of meerdere funnels die leidt/leiden naar een doel op de website. Een doel wordt in de online marketing ook wel een conversie genoemd. Denk hierbij aan een inschrijving voor een nieuwsbrief, het invullen van het contactformulier of een bestelling van een product. Er zijn diverse tools om conversies te kunnen meten (en te verhogen). We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner