Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Onze nieuwe projectmanager Nina

Van marketeer aan klantzijde naar projectmanager aan bureauzijde. Deze combinatie maakt dat Nina gemakkelijk de vertaalslag maakt van jouw wens naar een goede online propositie. Nina zal zich primair bezighouden met projectmanagement. Gezien haar ervaring zal ze vooral de online communicatieprojecten managen. Maar ze zal zeker niet wegrennen als hier een flink technisch component bij komt kijken.

Geboren Nieuw Beijerlander Nina woont samen met haar twee zoons in het altijd bruisende de Meern. In haar vrije tijd rent zij dan ook met haar Ierse tweeling (wij begrepen haar ook niet, maar het schijnt te bestaan) door de bossen, maar als het even uit komt staat ze het liefst op een festival. Bij voorkeur dansend met een drankje in haar hand. 


Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Trends voor 2018 waar je zeker iets mee moet

Het einde van het jaar vliegen de lijstjes je om de oren. Sjonic doet ook graag mee, zeker als het om online trends gaat.

030laadpaal.nl is live!

Leuk om een bijdrage te mogen leveren aan een duurzamer Utrecht. Vol trots kunnen we roepen dat de website 030laadpaal.nl live is.

Welkom Faan en Marc!

De komende vijf maanden biedt Sjonic onderdak aan twee stagiairs. Naast het schoonmaken van het kantoor houden Faan (links) en Marc (rechts) zich met nog veel meer bezig. 

We're hiring: Online Marketing Consultant

Sjonic groeit verder en zoekt een Online Marketing Consultant! Steeds meer Sjonic-klanten zien het nut én de noodzaak in van online marketing. Van zoekmachine- en conversieoptimalisatie tot lead generatie en e-mailnieuwsbrieven; onze klanten worden hier graag in ondersteund. We zijn dan ook op zoek naar een ervaren (minimaal 3 jaar) en creatieve Online Marketing Consultant (32 a 40 uur per week). 

Online video? Doen.

64 procent van de consumenten koopt een product na het bekijken van een video. Het loont dus om video's op je website te gebruiken. Sjonic heeft hier toppartners voor en denkt graag met je mee. Meer feiten over online video zie je in een (kort) Engelstalig filmpje op ons blog. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner