Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

E-mailnieuwsbrieven op een smartphone

Bijna 50 procent van alle e-mail wordt gelezen op een smartphone of tablet. Dat geldt dus ook voor jouw e-mailnieuwsbrief. Ons advies is dan ook om ervoor te zorgen dat je nieuwsbrief goed leesbaar is op een mobiel apparaat. 

De meest gebruikte – en in onze ogen momenteel beste – oplossing om e-mailings goed weer te geven op een tablet of smartphone, is door deze responsief te maken. Zonder te technisch te worden, houdt dit in dat de e-mailnieuwsbrief zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop iemand deze bekijkt. Het resultaat? Een nieuwsbrief die perfect leesbaar is op desktop, laptop, tablet en smartphone. 

Een responsieve e-mailing vergt – net als een responsieve website – een ontwerp dat rekening houdt met de schaalbaarheid. En techniek die dit mogelijk maakt. Sjonic heeft zich hierin gespecialiseerd. 

Meer weten over responsieve e-mailings?

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Olifantenpaadjes op website? Voorkom ze met UX

Olifantenpaadjes zijn de routes die je ziet ontstaan als veel mensen niet de stoep of weg volgen, maar een stukje afsnijden. De vooraf bepaalde route wordt dan niet gevolgd. Dat geldt ook op websites.

Nieuwe technieken

Als bureau voor webontwikkeling en digitalisering moet je altijd bijblijven. Technieken en innovaties volgen elkaar in een razendsnel tempo op.

Navigeren moet je leren

Een goede websitenavigatie: wij geven je graag een aantal praktische tips en behandelen een case vanuit de praktijk.

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner