Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Sena haalt (nog) meer uit muziek met nieuwe website

Sena, dat nauw samenwerkt met Buma/Stemra, regelt de rechten van muzikanten en producenten. Eenvoudig gezegd zorgt Sena ervoor dat ze betaald krijgen als hun muziek in het openbaar wordt gedraaid. Dit doet de organisatie onder andere door muzieklicenties uit te geven aan bedrijven en organisaties. Sjonic realiseerde een hagelnieuwe website voor Sena op www.sena.nl.

Het Sena-project startte met een uitgebreide kickoff waarin we doelgroepen en hun behoeften in kaart brachten. Daarnaast bepaalden we samen met de marketingafdeling en directie van Sena gewenste look & feel, beeldgebruik en flow door de website. Hierbij adviseerden we over een logische indeling en navigatie, waardoor de uiteenlopende bezoekers snel hun weg weten te vinden. Hierbij onderscheiden we twee hoofddoelgroepen: muziekmakers en muziekgebruikers. Met een heldere navigatie als uitgangspunt kon Sena zich buigen over de content. Sjonic zorgde voor een verfrissend design en de juiste techniek. De website draait op het eigen Sjonic-CMS Sitekick.

Sjonic realiseerde ‘achter de website’ ook een archieffunctie voor documenten en beeldmateriaal. Sena-medewerkers kunnen dit gebruiken als naslagwerk, waardoor de inzet van een apart systeem hiervoor niet langer nodig is. Dit past ook bij de denkwijze van Sjonic om techniek zo effectief mogelijk in te zetten.

Benieuwd geworden? Kijk op www.sena.nl

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

5 tips voor de inzet van Facebook Live

Video mag tegenwoordig niet ontbreken in je marketingstrategie. De kracht van video is namelijk enorm. Bewegend beeld trekt eerder en langer de aandacht van social media-gebruikers en websitebezoekers. Facebook Live biedt de mogelijkheid om dit eenvoudig te doen.

Programmeren met de zachte G van Gijs

We zijn heel blij met de komst van Senior Developer Gijs Jager (27). Hij verruilt een bureau in Breda voor Sjonic. Gijs brengt een schat aan technische kennis en ervaring mee. En laten we eerlijk zijn: zijn Brabantse tongval klinkt ook gewoon gezellig.

Kies het juiste lettertype

De keuze voor het juiste font of combinatie van fonts is bijna net zo belangrijk als mooie afbeeldingen. Ook lettertypes zijn trendafhankelijk. We zetten een paar trends op dit gebied voor je op een rijtje.

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner