Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Sena haalt (nog) meer uit muziek met nieuwe website

Sena, dat nauw samenwerkt met Buma/Stemra, regelt de rechten van muzikanten en producenten. Eenvoudig gezegd zorgt Sena ervoor dat ze betaald krijgen als hun muziek in het openbaar wordt gedraaid. Dit doet de organisatie onder andere door muzieklicenties uit te geven aan bedrijven en organisaties. Sjonic realiseerde een hagelnieuwe website voor Sena op www.sena.nl.

Het Sena-project startte met een uitgebreide kickoff waarin we doelgroepen en hun behoeften in kaart brachten. Daarnaast bepaalden we samen met de marketingafdeling en directie van Sena gewenste look & feel, beeldgebruik en flow door de website. Hierbij adviseerden we over een logische indeling en navigatie, waardoor de uiteenlopende bezoekers snel hun weg weten te vinden. Hierbij onderscheiden we twee hoofddoelgroepen: muziekmakers en muziekgebruikers. Met een heldere navigatie als uitgangspunt kon Sena zich buigen over de content. Sjonic zorgde voor een verfrissend design en de juiste techniek. De website draait op het eigen Sjonic-CMS Sitekick.

Sjonic realiseerde ‘achter de website’ ook een archieffunctie voor documenten en beeldmateriaal. Sena-medewerkers kunnen dit gebruiken als naslagwerk, waardoor de inzet van een apart systeem hiervoor niet langer nodig is. Dit past ook bij de denkwijze van Sjonic om techniek zo effectief mogelijk in te zetten.

Benieuwd geworden? Kijk op www.sena.nl

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Sjonic in OnderNamen. Lezen!

OnderNamen is een netwerkclub voor ondernemers en Sjonic is lid van OnderNamen Lopikerwaard (waar IJsselstein onder valt).

Hoe internetten mannen en vrouwen?

Mannen en vrouwen zijn in alles gelijk. Met die uitspraak zijn we het wel eens. Waar ze echter nogal in blijken te verschillen, is internetgedrag. 

Blijven scoren in Google? Zorg voor een mobiele website

Google gaat vanaf 20 april mobiel-vriendelijke websites hoger weergeven in de zoekresultaten. Test je hier je website.

Het succesverhaal van Wouter

"Ruim voor de opening van de brasserie hebben we Sjonic ingeschakeld. Direct was duidelijk dat Sjonic goede en frisse ideeën heeft."

Olifantenpaadjes op website? Voorkom ze met UX

Olifantenpaadjes zijn de routes die je ziet ontstaan als veel mensen niet de stoep of weg volgen, maar een stukje afsnijden. De vooraf bepaalde route wordt dan niet gevolgd. Dat geldt ook op websites.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner