Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

We zijn geïnspireerd

Soms kom je een website tegen die je zelf had willen maken. Neem de website van Soyuz Coffee Roasting. Hier vind je prachtige foto’s van het ambacht koffie branden. De navigatie is speels en overal gebeurt wat. Kortom: een website waar wij ons graag door laten inspireren. Maar eerst halen we nog een bakkie.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Onze nieuwe projectmanager Nina

Van marketeer aan klantzijde naar projectmanager aan bureauzijde. Deze combinatie maakt dat Nina gemakkelijk de vertaalslag maakt van jouw wens naar een goede online propositie.

De ene fotograaf is de andere niet

Met de juiste beelden zet je je organisatie neer als betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en jong en hip of tover je een glimlach op het gezicht van de websitebezoeker.

Waarom jij vandaag nog zou moeten starten met adverteren in Google?

Elke seconde voeren er ongeveer 60.000 mensen een zoekopdracht uit via Google. Hoe mooi zal het zijn als jouw website bovenaan in Google staat als iemand op zoek is naar het product die jij verkoopt of de dienst die jij aanbiedt?

Jumpsquare: een project om extra trots op te zijn

We zijn altijd trots op onze projecten. Soms zijn er echter projecten waar we net nog wat trotser op zijn. Neem Jumpsquare, het grootste trampolinepark van de EU. Sjonic realiseerde de website van a tot z, het online reserveringssysteem en zelfs het ontwerp van alle wanden in de hal.

Klaar voor de toekomst met digitalisering van Sjonic

Als bedrijf wil je klaar zijn voor de toekomst. Dit betekent dat je continu moet kijken hoe zaken beter en efficiënter kunnen

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner