Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Sjonic genomineerd voor de gouden parel 2016

Onze Creatief Directeur Sjon Sluys is genomineerd als 1 van de 3 ondernemers voor de Gouden Parel verkiezing van Ondernamen Lopikerwaard. Hierin worden 50 ondernemers en beleidsbepalers benoemd die zich in het voorbije jaar op positieve wijze hebben onderscheiden. Een gedeelte van de uitslag op 8 december wordt bepaald door publieksstemmen en elke stem is daarom van harte welkom. Help mee en breng je stem uit op goo.gl/xmCCiX (duurt slechts 30 seconden). Alvast enorm bedankt voor je steun!

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Webteksten vol passie

Een tekst is een tekst zou je denken. Niets is echter minder waar. Juist in webteksten - die kort en krachtig moeten zijn - moet elk woord raak zijn. De bezoeker moet snel worden overtuigd. Er zijn bepaalde woorden waarmee je dit voor elkaar krijgt en passie legt in je webteksten. Welke dat zijn? Lees de blogpost.

Hoe ziet jouw website eruit op een smartphone?

Veel mensen bezoeken je website via de smartphone. Hoe deze er dan uit ziet? Probeer het zelf eens.

Track & Trace-systeem voor de logistieke sector

Voor Dijkstra Logistiek in Lopik realiseerde Sjonic een Track & Trace-systeem dat uitblinkt in gebruiksgemak.

Trends in webdesign voor 2016

Niets is zo veranderlijk als webdesign. Sjonic doet er dan ook alles aan om bij te blijven en trends te volgen. We lezen uiteraard veel blogs over dit onderwerp. Op Frankwatching kwamen we een van de beste artikelen over dit onderwerp tegen van de laatste tijd. Uit de top 10 webdesigntrends voor 2016 vinden wij deze het meest interessant.

We zijn geïnspireerd

Soms kom je een website tegen die je zelf had willen maken. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner