Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Sjonic Digital Media wordt NOBEARS Utrecht

Heusden/IJsselstein, 11 mei 2020 - Internetbedrijf NOBEARS (Heusden) voegt digitaal bureau Sjonic Digital Media (IJsselstein) toe aan haar bedrijvengroep. De overname betekent een tweede vestiging voor NOBEARS én regionale aanwezigheid in Midden-Nederland. Sjonic zal zijn naam wijzigen in NOBEARS Utrecht. Met de toevoeging van het bedrijf vergroot NOBEARS haar slagkracht en ontstaat er een organisatie met ruim veertig professionals op digitaal vlak.

De bureaus passen perfect bij elkaar, want NOBEARS en Sjonic richten zich beide op digitale strategie, design, development en marketing; zowel voor klanten als voor zelf ontwikkelde ventures. Sjonic werkt momenteel onder andere voor Jumpsquare, Gemeente Utrecht, Health Investment en Vocking Worst. Daarnaast heeft het bureau met Gifty.nl - het platform achter de landelijke campagne HelpDeHoreca - haar eerste zelf ontwikkelde venture.


Foto v.l.n.r. Sjon Sluys, Toon van Overbruggen (Sjonic), Rob Smulders, Rens van Geel en Dustin Karelse (NOBEARS).

De gesprekken tussen NOBEARS en Sjonic zijn vorig jaar gestart. De afronding vindt plaats in een periode waarin de wereld op zijn kop staat. Beide bureaus zijn echter van mening dat juist in deze tijd creativiteit en anders kijken naar strategie, technologie en marketing van groot belang zijn. Als digital venture partner onderneemt NOBEARS samen met klanten om te zorgen voor stabiliteit, continuïteit en groei. Om zo ook in tijden van crisis succesvol te kunnen zijn en blijven.

Binnen enkele maanden zal het bureau Sjonic een rebranding ondergaan naar NOBEARS Utrecht. Oprichter Sjon Sluys stapt uit het bureau en zal zich verder gaan richten op Gifty. Toon van Overbruggen blijft aan als mede-aandeelhouder en operationeel directeur van de IJsselsteinse vestiging.

"Na een eerste kennismaking zagen we direct veel overeenkomsten in de manier van werken, maar vooral ook qua cultuur." - Dustin Karelse

Dustin Karelse, mede-oprichter en -eigenaar van NOBEARS: “Sjonic heeft ons in 2019 benaderd met een bericht via LinkedIn. Na een eerste kennismaking zagen we direct veel overeenkomsten in de manier van werken, maar vooral ook qua cultuur. Toevallig hadden we bij NOBEARS net besloten om te groeien middels een overname. Hier hebben we hard voor gewerkt en we zijn trots dat we deze stap op eigen kracht kunnen doen.”

De reden van de overname is volgens Karelse eenvoudig: “We zijn ondernemend en willen groeien in omvang en dan met name in talent om aan de toenemende klantvraag te kunnen blijven voldoen. Dan helpt het als we ons ook op een andere locatie vestigen. De timing was perfect en onze ambitie is om in de toekomst te kijken naar andere overnames die aansluiten op onze specialisaties. Hier hebben we geen haast mee; het moet goed voelen, van toegevoegde waarde zijn en op ons pad komen."

"Wat ons aansprak in NOBEARS is dat zij zaken anders doen dan veel andere internetbureaus. NOBEARS heeft een manier gevonden om ondernemend samen te werken met klanten." - Toon van Overbruggen

Toon van Overbruggen, directeur van Sjonic: “Wat ons aansprak in NOBEARS is dat zij zaken anders doen dan veel andere internetbureaus. NOBEARS heeft een manier gevonden om ondernemend samen te werken met klanten. Dit doen ze heel goed en ik zie er naar uit om hiervan te leren en samen met het team in Brabant ook de vestiging in IJsselstein verder uit te bouwen en door te ontwikkelen.”

Over NOBEARS
NOBEARS is een ISO 27001-gecertificeerd internetbureau dat zich richt op concept, design, development en marketing. Met een team van veertig professionals werkt het bureau voor klanten zoals MOOOI, Intratuin, De Mandemakers Groep, Jumbo Golf, Jumpsquare, Gemeente Utrecht en Van Mossel Automotive Groep. Het bedrijf is gevestigd in Heusden (Noord-Brabant) en IJsselstein (Utrecht). 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Hoe ziet jouw website eruit op een smartphone?

Veel mensen bezoeken je website via de smartphone. Hoe deze er dan uit ziet? Probeer het zelf eens.

Ontwerptrend: flat design

Ook websites zijn gevoelig voor modetrends. Zo is flat design dé trend van dit moment.

Opvallen in een zee van concurrentie: het succesverhaal van Overduyn Makelaars

"Ik wilde het anders doen dan anderen. Opvallend en afwijkend, maar wel professioneel. Sjonic kwam met de creatieve ideeën die daar perfect op aansluiten." Dat antwoordt Paul Smit, directeur van Overduyn, op de vraag waarom hij heeft gekozen voor Sjonic. 

E-mailmarketing heeft juist nu nog meer effect

Wij verwachten dat het effect van e-mailmarketing in 2020 nóg groter zal worden. Alle Nederlanders zitten immers nu veel binnen en brengen tijdens de Corona-crisis (extra) tijd online door.

De ene fotograaf is de andere niet

Met de juiste beelden zet je je organisatie neer als betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en jong en hip of tover je een glimlach op het gezicht van de websitebezoeker.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner