Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Sjonic wint aanbesteding gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht wil elektrisch vervoer binnen de gemeentegrenzen stimuleren. Doel is het verbeteren van de luchtkwaliteit, minder CO2-uitstoot en geluidsreductie van het verkeer. Om die reden is de ambitie neergelegd om in 2020 ongeveer 10.000 elektrische voertuigen in de gemeente te hebben. Dit past bij de route richting een klimaatneutrale stad in 2030.

Een belangrijk onderdeel van het project is het Uitbreidings- en Informatiesysteem (UIS), waarmee Utrechters eenvoudig een laadpaal in de openbare ruimte kunnen aanvragen en de status van hun aanvraag kunnen volgen. Dit kan via een speciale website, waarop uiteraard ook een interactieve kaart met (aangevraagde) laadpalen is te vinden. Exploitanten van laadpalen kunnen inloggen op het systeem en wijzigingen doorvoeren. Na een aanbesteding gunde de gemeente Utrecht Sjonic dit project, dat begin januari ‘live’ zal gaan. Een mooie klus, waarmee we een bijdrage mogen leveren aan een duurzamer Utrecht.  

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Het succesverhaal van Wouter

"Ruim voor de opening van de brasserie hebben we Sjonic ingeschakeld. Direct was duidelijk dat Sjonic goede en frisse ideeën heeft."

Welkom Ramon!

Tot de zomervakantie hebben we weer een stagiair binnen de Sjonic-muren. We zijn erg blij met de komst van Ramon (18), vooral omdat de ramen wel weer een schoonmaakbeurt konden gebruiken. Naast de dagelijkse schoonmaaktaken heeft Ramon ook een leerzame opdracht.

De ene fotograaf is de andere niet

Met de juiste beelden zet je je organisatie neer als betrouwbaar, professioneel, klantvriendelijk en jong en hip of tover je een glimlach op het gezicht van de websitebezoeker.

Sena haalt (nog) meer uit muziek met nieuwe website

Sena, dat nauw samenwerkt met Buma/Stemra, regelt de rechten van muzikanten en producenten. 

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner