Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Sjonic denkt graag met je mee over software op maat. We vertalen je doelstelling én bedrijfsvoering in een passende oplossing. Je kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren er een systeem voor. Hierbij nemen we het volledige proces uit handen: van concept tot technische realisatie en trainen van medewerkers. Hierbij putten we uit 17 jaar – want zolang bestaat Sjonic inmiddels! – ervaring.


Artikel in OnderNamen

Businessclub OnderNamen publiceerde onlangs een artikel over software op maat van Sjonic. De moeite van het lezen waard!

Lees OnderNamen-artikel


Meedenken
 
Heb je een proces dat gebaat is bij automatisering? Daag ons vrijblijvend uit om met je mee te denken. Neem contact op met Anja via 030 – 68 75 506. 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Scrollen op websites: het mag weer

Lange tijd was het 'verboden' om websites te realiseren waarop bezoekers moeten scrollen. Die tijd is nu écht voorbij. 

Sjonic in OnderNamen. Lezen!

OnderNamen is een netwerkclub voor ondernemers en Sjonic is lid van OnderNamen Lopikerwaard (waar IJsselstein onder valt).

Programmeren met de zachte G van Gijs

We zijn heel blij met de komst van Senior Developer Gijs Jager (27). Hij verruilt een bureau in Breda voor Sjonic. Gijs brengt een schat aan technische kennis en ervaring mee. En laten we eerlijk zijn: zijn Brabantse tongval klinkt ook gewoon gezellig.

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de meest interessante en vermakelijke boeken die we recent lazen: Facebook voor ondernemers. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner