Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Sjonic denkt graag met je mee over software op maat. We vertalen je doelstelling én bedrijfsvoering in een passende oplossing. Je kunt het zo gek niet bedenken of we realiseren er een systeem voor. Hierbij nemen we het volledige proces uit handen: van concept tot technische realisatie en trainen van medewerkers. Hierbij putten we uit 17 jaar – want zolang bestaat Sjonic inmiddels! – ervaring.


Artikel in OnderNamen

Businessclub OnderNamen publiceerde onlangs een artikel over software op maat van Sjonic. De moeite van het lezen waard!

Lees OnderNamen-artikel


Meedenken
 
Heb je een proces dat gebaat is bij automatisering? Daag ons vrijblijvend uit om met je mee te denken. Neem contact op met Anja via 030 – 68 75 506. 

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Animaties op websites zijn cool, maar met mate

Ook Sjonic gebruikt steeds vaker animaties op websites. Hierbij kun je denken aan buttons die bewegen of verkleuren als je er met de muis overheen gaat.

Sjonic genomineerd voor de gouden parel 2016

Onze Creatief Directeur Sjon Sluys is genomineerd als 1 van de 3 ondernemers voor de Gouden Parel verkiezing van Ondernamen Lopikerwaard.

Welkom Richard!

De technische man ‘op de achtergrond’. Zo kun je onze kersverse collega Richard Jansen wel zien. Richard heeft een schat aan kennis en ervaring op technisch vlak, onder andere opgedaan als developer van complexe zorgapplicaties.

Jumpsquare: een project om extra trots op te zijn

We zijn altijd trots op onze projecten. Soms zijn er echter projecten waar we net nog wat trotser op zijn. Neem Jumpsquare, het grootste trampolinepark van de EU. Sjonic realiseerde de website van a tot z, het online reserveringssysteem en zelfs het ontwerp van alle wanden in de hal.

één minuut internet

Heb jij wel eens afgevraagd wat er in 60 seconden allemaal gebeurt op internet?

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner