Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Trends in webdesign voor 2016

Niets is zo veranderlijk als webdesign. Sjonic doet er dan ook alles aan om bij te blijven en trends te volgen. We lezen uiteraard veel blogs over dit onderwerp. Op Frankwatching kwamen we een van de beste artikelen over dit onderwerp tegen van de laatste tijd. Uit de top 10 webdesigntrends voor 2016 vinden wij deze het meest interessant.

Trend 1. Van flat design naar ‘material’
Ooit groot gemaakt door Apple is flat design nog steeds alom aanwezig. Toch lijkt er een nieuwe trend te ontstaan: die van material design. We krijgen iconen, buttons en andere stijlitems met een driedimensionale look.

Trend 2. Mobiele elementen op de desktop
Je ziet steeds vaker het zogenaamde hamburgermenu op desktopwebsites. Voorheen was dit menu-item voorbehouden aan smartphones. De verwachting is dat steeds meer mobiele elementen terugkomen op de ‘gewone’ website.

Trend 3. Eén foto op de homepage (in plaats van een slider)
Wij gebruiken ‘m al steeds minder: een slider op de homepage waardoor verschillende foto’s ‘langskomen’. Het lijkt erop dat de slider nu echt uit is.

Trend 4. Verschillende fonts door elkaar
Bij Sjonic zijn we echt ‘fontgek’. We zoeken continu naar mooie nieuwe lettertypes. In 2016 gaan we steeds meer websites zien waarover verschillende fonts door elkaar worden gebruikt. Een trend die wij toejuichen.

Meer trends? Lees het artikel op Frankwatching.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Plek voor een marketing- stagiair(e)

Sjonic zoekt een creatieve en gezellige fulltime stagiair marketing/communicatie (HBO). In deze stage hou je je enerzijds bezig met het optimaliseren van de marketing en online presence van Sjonic als bureau. Anderzijds doe je onderzoek nieuw online concept.

Verbeter je vindbaarheid in Google

Beter gevonden worden in Google is gemakkelijker dan je denkt. Je kunt dit (deels) zelf doen.

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben.

Minder aandacht voor je bedrijf op Facebook

Facebook voert weer nieuwe algoritmes door. Hierdoor is de kans groot dat het bericht op je Facebook-bedrijfspagina minder snel onder ogen komt van je fans. In deze blog geven we toelichting op de update van Facebook.

Wat we kunnen met de blockchain (de technologie achter Bitcoin)

Bitcoin en andere digitale valuta zijn misschien wel de grootste hype van dit moment. Media buitelen over elkaar heen om te vertellen over de successen (‘De eerste Bitcoin-miljardairs!’) en risico’s (‘Pas op: het is een bubble!’). De kans is dan ook klein dat je nog niks over cryptocurrency – want daar hebben we het over – hebt gehoord en je kent vast iemand die heeft geïnvesteerd. 

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner