Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

We're hiring: Online Marketing Consultant

Steeds meer Sjonic-klanten zien het nut én de noodzaak in van online marketing. Van zoekmachine- en conversieoptimalisatie tot lead generatie en e-mailnieuwsbrieven; onze klanten worden hier graag in ondersteund. We zijn dan ook op zoek naar een ervaren (minimaal 3 jaar) en creatieve Online Marketing Consultant (32 – 40 uur per week). 

Wat houdt de functie in?
Als Online Marketing Consultant bij Sjonic geef je advies over zoekmachine- en conversie-optimalisatie, lead generatie en e-mailmarketing. Verder houd je je bezig met het opzetten van Google AdWords-campagnes en het schrijven van teksten voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Je weet de doelstelling van een klant te vertalen naar een plan van aanpak en een succesvolle online marketingcampagne. Deze voer je vervolgens zelfstandig of in nauwe samenwerking met je collega’s binnen Sjonic uit.  
 
Wat verwachten we van je? 
Buiten creativiteit op het vlak van online marketing, heb je minimaal 3 jaar ervaring met strategie, planning, analyse en rapportage van online marketingcampagnes. Google Analytics en Google AdWords kennen geen geheimen voor jou en je hebt aantoonbaar succesvolle lead generatie-projecten uitgerold. Je kunt technische oplossingen uitdenken en overlegt met onze projectmanager en developers over de realisatie ervan. Verder verwachten we dat je een klantgerichte instelling hebt en klanten zelfstandig rapporteert over de resultaten van online marketingcampagnes. Je hebt ook ervaring met adviseren over en het uitvoeren van Facebook- en LinkedIn-advertentiecampagnes. Bureau-ervaring is een (grote) pré.
 
Wat bieden we je?
Een belangrijke rol binnen het groeiende Sjonic-team. Samen met je tien collega’s werk je vol passie aan het online succes van klanten. Je krijgt de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie waar een jong team elke dag bezig is met mooie klantprojecten. Er is alle ruimte voor ontwikkeling en jouw mening is belangrijk. Bij Sjonic is ook ruimte voor ontspanning. Wat te denken van de tafelvoetbalcompetitie, de teamuitjes en de maandelijkse inspiratiesessies? Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris. 

Dé baan voor jou?
Is dit dé baan voor jou en ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Stuur dan je cv en korte motivatie naar toon@sjonic.nl. Wil je meer informatie over deze vacature of ben je benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij Sjonic? Neem dan contact op met Toon van Overbruggen, die bereikbaar is op 030-6875506.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Stage als webdeveloper in regio Utrecht?

Onze stagiair webdeveloper Aiden heeft een hele vette (al zeggen we het zelf) video gemaakt. De titel van deze Oscar-winnende productie is '1 dag stage bij Sjonic'. 

Contentmarketing: wat is dat eigenlijk?

Contentmarketing is dé modeterm van dit moment. Toch is dit volgens Sjonic niets nieuws. In de basis komt het erop neer dat je relevante informatie aanbiedt via het juiste kanaal en voor het juiste publiek. 

E-mail op je mobiel

Eindelijk.… is er de ‘officiële’ bevestiging van iets dat wij al jaren roepen. Namelijk dat meer dan de helft van de verstuurde e-mails op mobiel gelezen wordt. Om precies te zijn 55,47%, zo blijkt uit onderzoek van e-mailmarketingspecialist e-Village. Met deze info in het achterhoofd vertellen we je graag meer over mobiel e-mailgebruik.

Programmeren met de zachte G van Gijs

We zijn heel blij met de komst van Senior Developer Gijs Jager (27). Hij verruilt een bureau in Breda voor Sjonic. Gijs brengt een schat aan technische kennis en ervaring mee. En laten we eerlijk zijn: zijn Brabantse tongval klinkt ook gewoon gezellig.

Anja Klever: onze nieuwe online marketeer en het aanspreekpunt voor onze klanten

Anja Klever is de nieuwste aanwinst binnen het Sjonic-team. Ze kent het bedrijfsleven door en door en weet wat ondernemers drijft en welke uitdagingen ze hebben.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner