Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Welkom Ilon en Giorgio!

De komende maanden is Sjonic weer twee stagiairs rijker. Wel zo fijn voor die rotklusjes die anders blijven liggen. Naast hun dagelijkse werkzaamheden – zoals het zetten van koffie voor het hele team en het afwassen van de kopjes en borden – hebben Ilon en Giorgio ook een leuke opdracht.

Ilon (18 jaar) volgt de opleiding Media Developer aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Op dit moment zit hij in het tweede jaar. Tijd voor een leerzame meeloopstage dus. Ilon richt zich in zijn stage op front-end techniek van verschillende projecten. Onze frontend developer Jochem begeleidt hem hierin. We hopen veel te kunnen leren op het vlak van HTML/CSS en toffe frontend-effecten.

Giorgio (24 jaar) studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn laatste studiejaar is afgelopen september van start gegaan. Dit houdt in dat hij zijn afstudeerstage bij Sjonic komt doen. Het komende half jaar voert Giorgio marktonderzoek uit voor nieuwe Sjonic-concepten. Daarnaast denkt hij mee over goede businessmodellen en schrijft hij een marketingcommunicatieplan. Welke concepten dat zijn houden we nog even geheim, maar we vertellen er binnenkort meer over.

Heel veel succes de komende maanden Ilon en Giorgio!

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Hoe scoor je meer kijkers voor je online video?

Online video is op dit moment een van de grootste trends. Dit kan echter uitlopen op een teleurstelling. Want je stopt je ziel en zaligheid – en een substantieel gedeelte van je marketingbudget – in de productie van een video en niemand bekijkt ‘m. Zes tips hoe je meer kijkers krijgt voor je video.

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Documentairetip: Big Data

Benieuwd wat er online gebeurt met je gegevens? De big data-documentaire legt uit. Kijktip!

Hoe ziet jouw website eruit op een smartphone?

Veel mensen bezoeken je website via de smartphone. Hoe deze er dan uit ziet? Probeer het zelf eens.

Ha die Chris

Met ruim 15 jaar technische ervaring is Chris de Rover (38) zeker een aanwinst voor Sjonic. Als frontend programmeur zal Chris zich vooral bezighouden met de ‘voorkant’ van websites en systemen.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner