Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Welkom Jelle!

Nu Ramon en Sid een vaste plaats binnen ons team hebben gekregen, werd ons kantoor na de lunch een rommeltje. Wij zijn daarom blij met de komst van onze nieuwe stagiair Jelle (20). Onze tafel wordt weer keurig afgeruimd en ook de vloer blijft weer kruimelvrij.

Creatieve en sportieve Jelle zit in het 3e leerjaar van opleiding Webdesign op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Tot half juli hoopt hij tijdens zijn meeloopstage heel veel praktijkervaring op te doen en natuurlijk veel te leren van zijn begeleider Erwin.

De eerste weken bij Sjonic omschrijft hij ‘een feestje bij een enthousiast bedrijf’. Wij wensen Jelle heel veel succes en plezier de komende maanden. Met al zijn belangrijke werkzaamheden ;-)!

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Kies het juiste lettertype

De keuze voor het juiste font of combinatie van fonts is bijna net zo belangrijk als mooie afbeeldingen. Ook lettertypes zijn trendafhankelijk. We zetten een paar trends op dit gebied voor je op een rijtje.

Het succesverhaal van Wouter

"Ruim voor de opening van de brasserie hebben we Sjonic ingeschakeld. Direct was duidelijk dat Sjonic goede en frisse ideeën heeft."

Scrollen op websites: het mag weer

Lange tijd was het 'verboden' om websites te realiseren waarop bezoekers moeten scrollen. Die tijd is nu écht voorbij. 

Online video? Doen.

64 procent van de consumenten koopt een product na het bekijken van een video. Het loont dus om video's op je website te gebruiken. Sjonic heeft hier toppartners voor en denkt graag met je mee. Meer feiten over online video zie je in een (kort) Engelstalig filmpje op ons blog. 

Software op maat van Sjonic

Je kent Sjonic wellicht alleen als websitebouwer of van onze andere diensten voor online communicatie. De laatste jaren is hier echter een andere tak van sport bijgekomen. We realiseren namelijk software op maat voor uiteenlopende bedrijven. Met onze maatwerksoftware digitaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen. En dit is zeker niet alleen voor grote bedrijven met een groot budget.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner