Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Welkom Ramon!

Tot de zomervakantie hebben we weer een stagiair binnen de Sjonic-muren. We zijn erg blij met de komst van Ramon (18), vooral omdat de ramen wel weer een schoonmaakbeurt konden gebruiken. Naast de dagelijkse schoonmaaktaken heeft Ramon ook een leerzame opdracht.

Ramon volgt – zoals veel van onze stagiairs – de opleiding Media Developer aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Momenteel zit Ramon in het tweede leerjaar en begint nu aan zijn meeloopstage als Front-end Developer bij Sjonic. Hij wordt hierbij begeleid door onze Jochem. Ramon zegt: “Ik hoop veel te leren op het gebied van HTML/CSS en dergelijke front-end effecten”. Gelukkig is hij hiervoor bij Sjonic aan het juiste adres. Wij wensen Ramon de komende vijf maanden enorm veel succes, maar ook plezier op de werkvloer.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Boekentip: Facebook voor ondernemers

Een van de meest interessante en vermakelijke boeken die we recent lazen: Facebook voor ondernemers. 

Nieuw Sjonic-label: kwalitatieve én betaalbare (bedrijfs)films

Sjonic is gestart met een nieuw label voor videoproducties. We vertellen jouw verhaal in video, zoals een bedrijfsfilm, uitlegvideo (met animaties) of korte filmpjes voor social media. 

030laadpaal.nl is live!

Leuk om een bijdrage te mogen leveren aan een duurzamer Utrecht. Vol trots kunnen we roepen dat de website 030laadpaal.nl live is.

Ontwerptrend: flat design

Ook websites zijn gevoelig voor modetrends. Zo is flat design dé trend van dit moment.

Animaties op websites zijn cool, maar met mate

Ook Sjonic gebruikt steeds vaker animaties op websites. Hierbij kun je denken aan buttons die bewegen of verkleuren als je er met de muis overheen gaat.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner