Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Welkom Richard!

De technische man ‘op de achtergrond’. Zo kun je onze kersverse collega Richard Jansen wel zien. Richard heeft een schat aan kennis en ervaring op technisch vlak, onder andere opgedaan als developer van complexe zorgapplicaties. Kennis waarmee we als Sjonic weer een stap verder komen. Richard zal zich bij ons als webdeveloper vooral bezighouden met de backend van websites, webshops en applicaties.

Samen met zijn vrouw en twee pubers woont Richard in de ‘Parel van het Krommerijngebied’, namelijk Werkhoven. Daarnaast speelt hij ruim 25 jaar eufonium (ook wij moesten het Googlen, maar het is een blaasinstrument) bij de drumfanfare. Nieuwe technische ontwikkelingen en de concrete toepassing hiervan is iets waar Richard zich graag mee bezighoudt. O ja, en hij luistert graag naar de meest uiteenlopende muziek, van metal tot brass.

Meer blogitems

Je kan nog even doorlezen.

Laat klanten aan het woord

Referenties verhelderen jouw verhaal. Laat klanten op je website vertellen over hun ervaringen.

Sjonic breidt uit: welkom Malou en Jochem!

Sjonic groeit. De afgelopen periode zijn er maar liefst twee nieuwe medewerkers bijgekomen. 

Waarom jij vandaag nog zou moeten starten met adverteren in Google?

Elke seconde voeren er ongeveer 60.000 mensen een zoekopdracht uit via Google. Hoe mooi zal het zijn als jouw website bovenaan in Google staat als iemand op zoek is naar het product die jij verkoopt of de dienst die jij aanbiedt?

Documentairetip: Big Data

Benieuwd wat er online gebeurt met je gegevens? De big data-documentaire legt uit. Kijktip!

Trends in webdesign voor 2016

Niets is zo veranderlijk als webdesign. Sjonic doet er dan ook alles aan om bij te blijven en trends te volgen. We lezen uiteraard veel blogs over dit onderwerp. Op Frankwatching kwamen we een van de beste artikelen over dit onderwerp tegen van de laatste tijd. Uit de top 10 webdesigntrends voor 2016 vinden wij deze het meest interessant.

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner