Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Diensten


Bij Sjonic vind je een geoptimaliseerd proces dat is gebaseerd op ruim 15 jaar online ervaring. We combineren bewezen methodieken, strategieën en middelen. Dit combineren we met onnoemelijk veel creativiteit en de vrijheid om groots te denken en te ontwikkelen.

Online communicatie

Online communicatie

Websites

Een succesvolle website of webshop begint met een goed plan. Sjonic helpt je met het in kaart brengen van doelgroepen en het bepalen van je communicatieboodschappen.

Lees meer
Online marketing

Online marketing is een breed vakgebied. Het omvat adverteren via Google AdWords-campagnes en social media en creatieve conversieverhogende elementen op je website.

Lees meer
E-mailnieuwsbrieven

E-mailings zijn voor veel bedrijven nog steeds dé manier om relaties aan zich te binden. Niet zo vreemd, want het is een relatief laagdrempelige manier om veel mensen tegelijk te bereiken.

Lees meer
Concepting

Zeker in deze tijden van sterke (online) concurrentie is je onderscheiden essentieel. Dat start met inzicht in je doelgroep(en) en je sterke punten.

Lees meer
Huur een professional

Je wilt je bedrijf herpositioneren of je social media-kanalen inrichten. Overtuigende teksten laten schrijven, AdWords-campagnes opzetten of de conversie van je website verhogen.

Lees meer
Online communicatie

Software op maat

Software op maat

Heb je het gevoel dat bepaalde processen in je bedrijf efficiënter kunnen? Is er binnen je organisatie behoefte aan een systeem waarmee je processen stroomlijnt?

Lees meer
Reserveringssysteem

Wil je mensen via je website bij je laten reserveren (en betalen)? Bijvoorbeeld een vergaderruimte, sportsessie of andere activiteit?

Lees meer
CRM-systeem op maat

Een CRM-systeem is een must voor elke professionele organisatie. Inzicht in je (potentiële) klant, andere relaties, contactmomenten en (order)historie zorgen ervoor dat je meer haalt uit je business.

Lees meer
Intranet

Hoe je een Intranet ook inricht: als je het goed doet zorgt het voor meer samenhang binnen je organisatie.

Lees meer
Apps

Jouw producten of diensten gemakkelijk toegankelijk maken via de mobiele telefoon? Dan kan een app uitkomst bieden.

Lees meer
Huur een professional

De Sjonic-developers zijn in overleg ook in te zetten voor een deelproject of op structurele basis, bijvoorbeeld een dag per week of maand.

Lees meer

Hulp nodig met je Online Marketing?

Onze Malou komt bij je langs en regelt het voor je.

Meer over Malou op Locatie

Wij zijn gecertificeerd Google-Partner