Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

DIGITALISEREN MET SJONIC

Voor elke uitdaging een digitale oplossing

Elk bedrijf digitaliseert, dus ook dat van jou. Of je nu installaties aanlegt, goederen transporteert, ruimtes verhuurt of je cadeaubonnen online wilt verkopen; er komt technologie bij kijken. Door software op de juiste manier in te zetten en slim gebruik te maken van data vergroot je je succes. Je kunt klanten beter bedienen, bespaart tijd en kosten en haalt het maximale uit je mensen. Sjonic helpt je bij het uitdenken, ontwerpen en realiseren van digitale oplossingen.

wat kun je digitaliseren?

Meer dan je wellicht zult denken. Bijna elk bedrijfsproces is te digitaliseren. Zo wilde kraanbedrijf Slootjes hun chauffeurs actuele informatie geven over weer en verkeer en andere bedrijfsinformatie communiceren. Sjonic realiseerde een narrowcastingsysteem dat zelf te beheren is.

lees meer in de blog

bereken het zelf

Een ander concreet voorbeeld is financieel dienstverlener Mijn Financier. Deze partij wilde op zijn website bezoekers zelf financieringen laten berekenen, actuele rentes tonen en een hypotheekofferte laten aanvragen. Ook dat is digitalisering, want Sjonic realiseerde onder andere technische koppelingen met diverse andere softwaresystemen voor uitwisseling van data.

lees meer in de blog

maatwerk voor elke wens

Er zijn veel standaard softwareoplossingen op de markt. Denk aan CRM- en reserveringsystemen of intranetten. Onze ervaring is echter dat deze pakketten niet de gewenste functies bieden of gewoonweg te zwaar (en te duur) zijn. Het loont dan om een technische oplossing op maat te realiseren. Deze past beter bij jouw bedrijfsvoering en wens en is in veel gevallen nog voordeliger ook.

Digitalisering in de praktijk:

Reserveringsysteem (en nog veel
meer) voor Jumpsquare

BEKIJK CASE

de juiste technische keuze

Veel softwarepakketten nemen de techniek als uitgangspunt. Sjonic vindt dat jouw proces en wens altijd centraal moeten staan en de techniek daarop moet worden afgestemd. We kiezen dan voor een technologie nadat we jouw wensen en doelen in kaart hebben gebracht. Pas dan zijn in onze optiek de juiste technische keuzes te maken.

onze skills

Om toch even in te zoomen op onze skills, Sjonic beheerst onder andere:

Digitalisering in de praktijk:

intranet voor Vecht en IJssel

bekijk case

waarom digitaliseren met sjonic?

Sjonic heeft al sinds 2001 ervaring in online en technische innovatie. Vijf redenen om ons hiervoor in te schakelen:

Stap 1

Kennis van processen én technologie

Stap 2

Echt maatwerk door ervaren programmeurs

Stap 3

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een bureau

Stap 4

Hét bewijs dat maatwerk niet duur hoeft te zijn

Stap 5

Uitgekristalliseerd proces in 4 fases (zie Compleet traject)

Meer informatie

Digitalisering in de praktijk:

App en widget voor Gifty

bekijk case

compleet traject

Kies je voor Sjonic, dan kies je voor een compleet traject. We denken met je mee, stellen de juiste vragen en leggen technische opties voor. Hoe dit proces precies in zijn werk gaat? De 4 fases van digitalisering met Sjonic.

Intake

We praten met jou en waar nodig vertegenwoordigers vanuit de organisatie. Zo brengen we je proces en mogelijke knelpunten in kaart.

Advies

We adviseren over mogelijke verbeteringen en wat nodig is voor digitalisering. Verder geven we tips hoe je medewerkers kunt betrekken om zo draagvlak te creëren. Uiteraard stellen we een helder en transparant kostenoverzicht op.

Uitvoering

We gaan voor je aan de slag met de technologie. Regelmatig komen we bij elkaar om de vorderingen te bespreken. Is de technologie naar wens? Dan zorgen we voor implementatie en training. We begeleiden je dus van A tot Z.

Nazorg

Uiteraard stopt de samenwerking na oplevering niet. We denken graag continu met je mee over mogelijke verbeteringen. Daarvoor gaan we graag periodiek om tafel. We helpen je dus van A tot Z …en verder.

daag ons uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag vrijblijvend met je mee.

Daag ons uit!
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner