Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Team

onze chicks & hunks

Een Duitse biertafel, een tafelvoetbalspel en een creatieve tuin op de tweede verdieping maken je nog niet het leukste online bureau van Midden Nederland. De fun zit ‘m in samen excelleren, nieuwe doelen bereiken en groeien als mens en organisatie. Dat je trots bent op wat je kan, wat je doet en wat je bereikt. Op jezelf, maar vooral ook op die ander, zoals wij trots zijn op ons team.

The making of

Goede en professionele foto’s maken: daar komt meer bij kijken dan je misschien denkt. Een blik achter de schermen van onze fotoshoots met Mark van der Zouw.

Samenwerken

Samen bereik je meer

Sjonic is een tikkeltje eigenwijs. We houden van de battle met onze opdrachtgevers, maar durven elkaar ook onderling uit te dagen. Want samen bereik je meer.

We gaan voor het ultieme resultaat. Daarom werken we samen in multidisciplinaire teams met contentspecialisten, designers, front- en backend programmeurs en online marketeers.

Ook samen mooie dingen maken?

Stuur een bericht

Binnen

Zin om bij ons binnen te gluren?

Bekijk de foto's
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner