Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Gifty

Betaalsysteem, app, widget, huisstijl en
website voor een disruptieve startup

Aanleiding

Met Gifty kunnen ondernemers uit de retail, horeca, beauty en leisure hun eigen cadeaubon online verkopen via een website of Facebook. Gifty regelt drukwerk, distributie, administratie en uitbetaling. Hiermee zorgt het bedrijf voor digitalisering van een traditioneel businessmodel. Sjonic mocht meedenken over alles wat deze startup succesvol moet maken: van huisstijl en website tot betaalsysteem en app.

Design

Fris, opvallend en 'eigen'

De huisstijl van Gifty is fris en opvallend. De kleuren knallen van het scherm en er is bewust gekozen voor een onderscheidende look & feel. Deze zie je terug in de explanimation, een animatievideo waarin het concept in een minuut wordt uitgelegd. De tone of voice past ook perfect bij de manier waarop Gifty is gepositioneerd.

Het Gifty-logo en app-icoon komen ook uit onze koker. Tegenwoordig moet je goed nadenken over je beeldmerk. Het lijkt eenvoudig, maar er is flink ‘gediscussieerd’ over de G met het (cadeau)strikje. Het zijn tenslotte de details die het verschil maken.

Gifty logo
Gifty logo

Typografie

Gifty typo
Gifty typo

Kleuren

#DE134E

#ECE028

#1F1F1F

#E0E3E4

#3BC173

Proces van a tot z

Gifty verzorgt drukwerk van de papieren cadeaubonnen en de distributie daarvan. Ook daar heeft de ondernemer dus geen omkijken naar.

Gifty video

Met een druk op de knop

Bonnen uitgeven en verzilveren via de Gifty-app

Met de speciale Gifty-app voor iPhone (iOS) en Android kan een ondernemer een waarde toekennen aan nieuwe cadeaubonnen of uitgegeven cadeaubonnen letterlijk met één druk op de knop verzilveren. Dit gebeurt door het scannen van de QR-code. Uiteraard wordt een nieuwe of ingenomen cadeaubon automatisch en direct doorgevoerd in het systeem. Dit scheelt veel tijd en administratieve rompslomp.

Gifty Applicatie

Handige tool

Cadeaubon in de
eigen huisstijl

De ondernemer kan via het Gifty-systeem zelf zijn cadeaubon samenstellen met lettertype, kleuren, foto’s en achtergrond. Hiervoor is een handige tool ontwikkeld. Uploaden van een bestaand drukwerkbestand behoort ook tot de mogelijkheden.

Kies lettertype:

Volgende

Baliedisplays

De speciale Gifty-baliedisplay zorgt ervoor dat ondernemers de Gifty-cadeaubon optimaal onder de aandacht brengen. Cadeaubonnen werden voorheen ‘onder de toonbank’ verkocht, maar staan nu in het zicht. Het resultaat? Veel meer verkochte bonnen.

Gifty Baliedisplay
Gifty Baliedisplay
Gifty Baliedisplay

Techniek

Speciale widget

Meer dan 80% van de winkels en restaurants verkoopt cadeaubonnen. Vaak alleen in de zaak zelf, want het is kostbaar en complex om hiervoor een webshopfunctie te laten ontwikkelen. De kracht van Gifty zit ‘m in het feit dat ondernemers de Gifty-cadeaubon via hun eigen website kunnen verkopen via een speciale widget. Binnen enkele klikken bestellen bezoekers een cadeaubon en rekenen deze af via iDEAL.

Gifty website widget

Gifty.nl: hét platform voor cadeaubonnen

Sjonic realiseerde ook de website www.gifty.nl. Nu vind je hier meer informatie over het concept en de voordelen en de mogelijkheden om een proefaccount aan te maken. Op termijn vormt dit platform dé plek om een persoonlijke cadeaubon te kopen van een ondernemer in elke stad in Nederland.

Overzichtelijk en up-to-date dashboard

Een van de voordelen van het Gifty-concept is dat alle cadeaubonnen die worden verkocht – online en fysiek – in het systeem worden geadministreerd. Via een overzichtelijk dashboard heeft de ondernemer altijd inzicht in aantal verkochte bonnen, omzet per periode en nog niet ingeleverde bonnen.

Bel met Anja via 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl. Of klik op onderstaande button.

Stuur een bericht

Hi - Wij werkten aan dit project

Wil je meer weten? Bel 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl.


Stuur een bericht

Powered by Sitekick

Meer weten over ons eigen beheersysteem?

Meer over sitekick

Meer projecten

Werk

Weten waar wij apetrots op zijn?

Bekijk ons werk
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner