Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

BeachClub & Kabelwaterskibaan

Nieuwe huisstijl, tekst, fotografie, video en een frisse website.
Plus: een handige rekentool

De uitdaging

BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek was toe aan een nieuwe online uitstraling. De website en communicatie sloten niet meer 100 procent aan het concept: een fantastische beachclub én actieve watersport aan de mooiste recreatieplas van de Achterhoek. Sjonic nam de website en online marketing van A tot Z op zich.

Rebranding

Een frisse nieuwe huisstijl

Bij een nieuwe online identiteit hoorde in dit geval ook een nieuwe huisstijl. Typografie, kleurgebruik en zelfs een nieuw logo kwamen uit onze koker. Het resultaat? Een fris en eigentijds logo dat jong en oud aanspreekt.

Copywriting

inventariseren van de wensen

Ook op tekstgebied kon de boodschap wat scherper. Sjonic interviewde, schreef en herschreef en vatte zo ‘het verhaal van’ Beachclub Stroombroek in korte en krachtige content.

De teksten zijn zo geschreven dat je zin krijgt om een drankje te doen in de beachclub, een arrangement te boeken of de waterski’s onder te binden. Want daar draait het uiteindelijk om: mensen overtuigen om langs te komen.

Fotografie

Een beachclub moet je beleven. Dat geldt net zo goed voor een kabelwaterskibaan. Daarom schakelden we een van onze beste fotografen in om de sfeer vast te leggen. We brachten bezoekers en het personeel in beeld en gingen het water op. De dynamische foto’s zijn hier en daar wat bijgewerkt, zodat ze echt van het scherm spatten.

De sfeer in bewegend beeld

Wat is er mooier dan actie vastleggen in bewegend beeld? Met dat simpele uitgangspunt ging ons videolabel aan de slag met een scenario voor een flitsende video.

De door ons gemaakte video laat de diversiteit van BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek perfect zien. Eigenaar Elmer vertelt in de video trots over zijn bedrijf. De beelden combineren de rust en relaxtheid van (het terras bij) de beachclub en de dynamiek van de watersport. En dat in nog geen anderhalve minuut.

Animaties

Een website is al lang niet meer een statische weergave van informatie. Naast bewegend beeld, maken we ook steeds meer gebruik van subtiele (front-end)animaties. Bewegende tekstblokken als je scrollt, buttons die meekleuren als je er overheen gaat met de muis etc. Op die manier gebeurt er overal wel wat, waardoor je de aandacht van de bezoeker vasthoudt.

Ultiem ontspannen én inspannen rond en op het water

Met vrienden of familie genieten van een glas koude witte wijn of een versgetapt biertje op het terras van de BeachClub. Sportief inspannen op het water met daarna een heerlijke barbecue. Het kan allemaal bij Beachclub en Kabelwaterskibaan Stroombroek.

Meer over de beachclub

Website

De teksten, foto’s, video en animaties zijn allemaal te vinden op een splinternieuwe website die vanzelfsprekend ook perfect werkt op mobiel. Een website die sportieve gasten én mensen die in alle rust op het terras willen genieten aanspreekt.

Rekentool

Bereken je kosten

“Ik kom met 6 mensen waterskiën en wil ook graag materiaal huren. Wat zijn daarvan de kosten?” Die vraag kreeg Kabelwaterskibaan Stroombroek regelmatig te horen. Om bezoekers te helpen, realiseerde Sjonic een handige rekentool. Vul het aantal deelnemers in, hoeveel uur je wilt sporten en welk materiaal je wil huren en de kosten komen direct in beeld. Gemakkelijker kan niet.

Totale kosten

0

Online adverteren

Goed scoren in Google

Toen de website eenmaal live stond, ging onze online marketeer aan de slag. Na een analyse van zo’n 150 trefwoordcombinaties zette zij verschillende Google AdWords-campagnes op. Elke maand wordt een rapport verstuurd met resultaten en wordt overlegd over vervolgstappen. Vanzelfsprekend houden we rekening met het seizoen bij de opzet van online advertising.

Google

Meer bezoekers

Het resultaat van de online marketinginspanningen is helder: meer bezoekers. Niet alleen op de website, maar – en daar draait het allemaal om – ook bij BeachClub & Kabelwaterskibaan Stroombroek zelf!

Hi - Wij werkten aan dit project

Wil je meer weten? Bel 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl.


Stuur een bericht

Powered by Sitekick

Meer weten over ons eigen beheersysteem?

Meer over sitekick

Meer projecten

Werk

Weten waar wij apetrots op zijn?

Bekijk ons werk
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner