Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

LEUT Koffie & Thee

Website, app, video’s en huisstijl voor leukste mobiele koffiebar van Nederland

Aanleiding

Elke werkdag staat de mobiele LEUT-koffiebar op de carpoolplaats in IJsselstein. Sjonic dacht mee over de strategie van deze start-up. Daarnaast verzorgden we de huisstijl, bestelapp, website, video’s, social media én online advertising.

Leut in beeld

Het runnen van een mobiele koffiebar, hoe werkt dat?
De barista’s van LEUT laten het zien.

Design

De LEUT-huisstijl

Bij een coole start-up hoort een stoer en aansprekend design. Zeker als het gaat om koffie die je haalt bij een foodtruck. Sjonic zorgde voor een huisstijl, logo, websitedesign en zelfs warmhouders voor de koffiebekers die passen bij het product koffie en thee én bij de uitstraling die de mensen achter LEUT voor ogen hadden. Typografie, kleur en beeldgebruik: alles klopt aan dit concept.

Typografie
Kleuren

Lekker visueel

De LEUT-website is lekker visueel opgebouwd. Want over koffie & thee en foodtrucks moet je niet teveel praten, dat moet je ervaren. Veel foto’s en video’s dus. Maar ook een heldere omschrijving van de werking van de LEUT-app..

De LEUT-app

Online koffie bestellen

Uniek aan LEUT is de door Sjonic ontwikkelde LEUT-app. Met deze app bestel je met één druk op de knop (écht) onderweg alvast je favoriete koffie of thee en wat lekkers voor erbij. En je geeft aan over hoeveel minuten je het komt ophalen. LEUT bereidt je drankje pas vlak voordat je aankomt. Hierdoor is hij nog lekker heet, kun je gewoon in je auto blijven zitten en gelijk weer doorrijden. En ben je wat later, dan pas je via de app gemakkelijk je aankomsttijd aan.

De bestelling komt bij LEUT binnen op een tablet. Zo weet de barista precies wanneer je koffie klaar moet zijn en heb je altijd een verse, warme koffie. Toch zijn er genoeg mensen die het vooral leut, uh leuk, vinden om de dag te beginnen met een koffie en even bij te praten bij de mobiele koffiebar. Vindt de LEUT-barista ook gezellig.


Hoe werkt de app?

Het Sjonic-videolabel maakte een lekker flitsende korte video over de werking van de LEUT-app.

Klant over LEUT

“Eigenlijk ligt de carpoolplaats niet helemaal op mijn route. Maar voor die lekkere latte rij ik ‘s ochtends graag iets om.”
- Paul -

Inzicht in de omzet

De technische skills van Sjonic blijken wel uit de ontwikkeling van het kassasysteem. Dit systeem laat zien wie precies wat bestelt, wat dag- of maandomzet is en wat ‘hardlopers’ zijn. Perfecte informatie om op te sturen dus.

De LEUT-cadeaubon

Nog een product uit de Sjonic-koker: de LEUT-cadeaubon. Mensen kunnen via de website of bij de koffiebar een cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag.

Online advertising

Goed scoren in Google

LEUT is typisch zo’n concept dat je breed onder de aandacht moet brengen. Vooral omdat de mobiele koffiebar ook in te huren is voor bedrijfsfeesten, huwelijken etc. Onze online marketeer richtte diverse Google AdWords-campagnes in en monitort deze doorlopend. Zo scoort LEUT ook goed in Google.

Google

Groei in aantal bestellingen

Hoe meer mensen weten van LEUT, hoe meer app-downloads en bestellingen. Daarom zet de organisatie ook in op social media, SEO en SEA.

Actief op social media

LEUT is zeer actief op social media en Sjonic denkt daar graag over mee. Leuke, opvallende posts, foto’s en video’s, ze komen uit onze koker. Dit gebeurt niet hap-snap, maar vanuit een duidelijke visie en contentstrategie.

Hi - Wij werkten aan dit project

Wil je meer weten? Bel 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl.


Stuur een bericht

Powered by Sitekick

Meer weten over ons eigen beheersysteem?

Meer over sitekick

Meer projecten

Werk

Weten waar wij apetrots op zijn?

Bekijk ons werk
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner