Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Meer woningen in de verkoop nemen?

Het (online) totaalpakket van Sjonic zorgt ervoor

Wij snappen je uitdaging

Makelaar zijn in de huidige tijd is aanpoten. Misschien niet zozeer om huizen te verkopen, maar wel om deze in de verkoop te kunnen nemen. Of om de juiste klanten te vinden voor je aankoopdienst. Onderscheiden van je concurrentie is essentieel. Daar helpt bureau voor online communicatie Sjonic je bij. En het mooie is: het kost je zelf zeer weinig tijd. Die kun je tenslotte beter besteden aan je eigen werk.

Sjonic heeft al meerdere makelaarskantoren geholpen om zich online succesvol te profileren. Met een brainstorm als startpunt gaan we op zoek naar onderscheidende kenmerken van jouw kantoor. Deze vertalen we vervolgens in krachtige en overtuigende teksten, opvallende fotografie en een succesvolle website mét conversieverhogende elementen.

We denken ook mee over andere manieren om je doelgroep te bereiken. Denk hierbij aan Google Ads-campagnes, social media, e-mailmarketing en zelfs offline middelen zoals (Yisual-) verkoopbrochures, flyers en posters.

Vertel het juiste verhaal

We gaan op zoek naar jouw onderscheidende kenmerken. Deze laten we op je website zien in woord én beeld.

Goed vindbaar in Google

Met Google Ads campagnes zorgen we ervoor dat jouw kantoor gevonden wordt in Google.

Frisse fotografie

We schakelen graag een van de fotografen uit ons netwerk in om frisse beelden te maken van het team van jouw makelaarskantoor.

Ook voor mobiel

Jouw potentiële klant oriënteert zich ook via telefoon of tablet op een makelaarskantoor. Uiteraard werkt de website ook perfect op deze apparaten.

Gemakkelijk websitebeheer

Met Sitekick, ons eigen Content Management Systeem, pas je gemakkelijk zelf zaken op je website aan. Denk aan het plaatsen van nieuwsberichten of blogs.

Meer over Sitekick

Koppelingen met externe systemen

Sjonic realiseert ook naadloze koppelingen met externe systemen, zoals Realworks en RealNext.

Meer informatie?

Referenties

Overduyn over Sjonic

We hebben als makelaarskantoor veel concurrenten in de nabije omgeving. Sjonic heeft geholpen ons online te onderscheiden met de juiste fotografie, teksten en techniek. Ze nemen veel werk uit handen en maken er een soepel lopend project van. We krijgen alleen maar goede reacties op onze website.


Paul Smit, eigenaar van Overduyn

Een goed begin...

Brainstorm-
sessie

De brainstormsessie is eigenlijk het enige moment dat we wat meer tijd van jou nodig hebben. Als kickoff van het project gaan we inhoudelijk aan de slag. We bepalen je doelen, brengen je doelgroep in kaart en zoeken naar onderscheidende kenmerken. Niet alleen nuttig, maar vooral ook heel leuk om te doen!

Een voorbeeld

Onderstaand vind je een voorbeeld van een Sjonic-project voor Overduyn.

Realworks

Koppeling met realworks

Veel makelaars gebruiken Realworks voor hun CRM, beheer van aanbod en andere administratieve zaken. Sjonic heeft veel ervaring met de koppeling tussen Realworks en de website. Hierdoor kun je bijvoorbeeld het aanbod uit Realworks direct laten zien op je website. Dit scheelt veel tijd, want je hoeft een pand of nieuwbouwproject slechts één keer toe te voegen.

Hoe dat eruit ziet, kun je bijvoorbeeld bekijken op depater.nl/aanbod/wonen.

Ook offline

Van tuinbord tot visitekaartje

Wij vertalen het online design vaak ook door in andere communicatiemiddelen. De nieuwe look en feel van de website zie je dan terug in het ontwerp van bijvoorbeeld jouw tuinborden, briefpapier en flyers. Heel herkenbaar en professioneel.

Verkoopbrochure

Op maat of via Yisual

Onze designers zijn dus ook sterren in het ontwerp van offline uitingen, zoals je verkoopbrochure. We ontwerpen een opvallende en stijlvolle brochure op maat of gebruiken Yisual, precies zoals jij het het liefst hebt.

Google Ads

Succesvol adverteren in Google

Adverteren in Google is dé manier om met een relatief beperkt budget hoog in Google te komen. We bepalen de juiste zoektermen, adviseren over budget, monitoren en sturen bij. Zo haal je het maximale uit je marketingbudget.

Google

Social media

Door Facebook en Instagram op de juiste manier in te zetten, bereik je veel mensen. Sjonic helpt erbij.

Meer bezoekers, maar vooral meer conversie

Meer bezoekers op je website is belangrijk, maar de juiste bezoekers nog veel belangrijker. Sjonic heeft veel ervaring met het verhogen van de conversie. Zo worden bezoekers ook daadwerkelijk leads voor je makelaarskantoor.

Ook een standaardpakket

Sjonic biedt maatwerk voor jouw makelaarskantoor, maar ook een standaardpakket voor je online communicatie. In dit pakket vind je de volgende diensten:

  • Interview + tekstschrijven
  • 1 dag fotografie + nabewerking
  • Design website
  • Content Management Systeem (CMS) Sitekick
  • Advies over Google Ads

Bel met Anja via 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl. Of klik op onderstaande button.

Stuur een bericht

Hi - Wij werkten aan dit project

Wil je meer weten? Bel 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl.


Stuur een bericht

Powered by Sitekick

Meer weten over ons eigen beheersysteem?

Meer over sitekick

Meer projecten

Werk

Weten waar wij apetrots op zijn?

Bekijk ons werk
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner