Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Oosterlicht

Een frisse website voor een frisse (jonge) doelgroep

De uitdaging

Met bijna 2.000 leerlingen op twee vestigingen heeft het Oosterlicht college een sterke regionale positie. Het bestuur klopte aan bij Sjonic voor de realisatie van een volledig nieuwe website. Zowel leerlingen als docenten moeten hier snel hun weg vinden. Een project dat perfect past bij Sjonic.

Nieuwe stijl

Hip, maar niet
té hip

Bij een jonge doelgroep hoort een nieuwe, frisse stijl ‘van nu’. Tegelijkertijd moet het ook niet té hip worden. Een uitdaging die Sjonic graag aanging. We dachten mee over fotografie, fonts, kleuren en andere stijlelementen. Een afwijkend gestileerd submenu (klik maar eens op een van de menu-items bovenaan) en apart snelmenu maakt het geheel echt af.

Informatie

Snel toegang tot onder andere lesroosters

Sjonic dacht goed na over een logische indeling en navigatie. Hierdoor is snel toegang tot veelgebruikte functies, zoals lesroosters, nieuws, de kalender en informatie voor ouders.

Om het beheer gemakkelijk te maken, realiseerde Sjonic twee afzonderlijk te beheren websites. Hierdoor kan zowel de Viaanse als de Nieuwegeinse vestiging hun gedeelte zelf beheren. Een logische keuze wat ons betreft. Door middel van subtiele stijlelementen is voor de bezoeker duidelijk dat hij naar een andere locatie navigeert.

Online platform voor elke mogelijke vraag

Uiteraard werkt de website ook perfect op tablet of mobiel. Een must in deze tijd…zeker bij de jonge(re) doelgroep.

Belangrijke informatie

Altijd een actueel beeld van lesroosters

Waarvoor komen de meeste leerlingen naar de website van hun school? Om hun rooster te bekijken. Ok, ook voor nieuwtjes en om op te zoeken wanneer de vakantie is. Sjonic realiseerde een systeem waarmee roosterwijzigingen zeer eenvoudig zijn door te voeren. Hierdoor hebben leerlingen altijd een actueel beeld van hun rooster. Wel zo fijn als het eerste uur uitvalt..

Kalender

Wanneer is het schoolfeest? Op welke dag is ook alweer de examentraining? Wanneer is de excursie gepland? Dit zijn zo maar enkele vragen die leerlingen kunnen hebben. In de kalender is precies te zien wanneer wat plaatsvindt. Deze gegevens zijn via het door Sjonic gerealiseerde Content Management Systeem (CMS) eenvoudig zelf toe te voegen en wijzigen.

Powered by Sitekick

Meer weten over ons eigen beheersysteem?

Meer over sitekick

Hi - Wij werkten aan dit project

Wil je meer weten? Bel 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl.


Stuur een bericht

Meer projecten

Werk

Weten waar wij apetrots op zijn?

Bekijk ons werk
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner