Stuur ons een bericht

Wedden dat we goede ideeën hebben om jouw product, dienst of bedrijf beter te vermarkten? Of dat we kunnen helpen bij het automatiseren van je bedrijfsproces?

Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heb je antwoord.

Anja

Bellen kan natuurlijk ook

Anja beantwoordt je vraag direct. En anders een van haar collega’s wel. Bel dus gerust naar 030 – 687 55 06.

Bel mij terug

Word teruggebeld door ons

Sjonic
Sjonic

Vecht en IJssel

Een Intranet waar medewerkers informatie én elkaar vinden

Aanleiding

Realiseer een supereenvoudig te gebruiken Intranet. Een plek waar medewerkers van ouderenzorgspecialist Vecht en IJssel alle benodigde informatie én elkaar kunnen vinden. Uiteraard mét smoelenboek. Een uitdaging die Sjonic graag aanging.

Interview

Inventarisatie van wensen en mogelijkheden

Een succesvol Intranet past perfect bij de wensen van de gebruikers. Om die in kaart te brengen, zijn we eerst gaan praten met medewerkers. In verschillende uitgebreide interviews hebben we eisen, behoeften en technische (on)mogelijkheden in kaart gebracht. Deze informatie is vertaald in een functioneel ontwerp, een flow en schetsen.

Een sprekend ontwerp

Één van onze designers maakte van het functioneel ontwerp een visueel aansprekend en sprankelend Intranet. Uiteraard staan een gemakkelijke navigatie, visuele weergaven en heldere content hierin centraal. Het snelmenu biedt – de naam zegt het al – razendsnel toegang tot belangrijke pagina’s of functies.

Ontwikkeling

Iedereen zijn eigen startpagina

Afhankelijk van zijn of haar rol en de locatie en functie krijgt de medewerker na inloggen automatisch de meest relevante berichten te zien. Het idee hierachter, de uitwerking en de techniek komen ook uit onze koker.

Responsive

Ook mobiel te gebruiken

Ook medewerkers van Vecht en IJssel gebruiken vaak hun telefoon of tablet om websites te bezoeken. Om die reden hebben we het Intranet geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. Afhankelijk van het apparaat wordt informatie op een prettige manier weergegeven. Zo is het Intranet altijd en overal te gebruiken.

Gebruikersbeheer

Verschillende rechten per gebruiker

Binnen Vecht en IJssel zijn er meerdere medewerkers die informatie op de portal mogen plaatsen. Maar hoe zorg je ervoor dat dit op de goede manier gebeurt? Door rechten toe te kennen aan specifieke beheerders, onder andere per functie of locatie.

Hi - Wij werkten aan dit project

Wil je meer weten? Bel 030 - 687 55 06 of mail naar info@sjonic.nl.


Stuur een bericht

Meer projecten

Werk

Weten waar wij apetrots op zijn?

Bekijk ons werk
Wij zijn gecertificeerd Google-Partner